|
Příspěvky uživatele - 68.74
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nejlepší postřik proti kadeřavosti?, 7.3.2015 Možné to je. Talent či Horizon použít v plné dávce a Dithane stačí přidat v koncentraci 0,15%. Já ho přidávám k Zamiru, když ošetřuji lísky proti Monili laxa.
Dnes jsem zjistil na některých pupenech angreštu Prima první zelené špičky. Lísky,... celý příspěvek > |  | Nejlepší postřik proti kadeřavosti?, 6.3.2015 Takto, myslím, otázka nestojí.Mancozeb také účinkuje při preventivním ošetření proti kadeřavosti. Kdysi jsem ho rovněž používal, ještě jako Novozir.
Měďnaté přípravky mají tu výhodu, že mají i baktericidní účinky, mohou tedy ochránit květy při... celý příspěvek > |  |
|  | Topaz vydrží, 6.3.2015 O Topazu jsem se vyjadřoval mnohokrát, tak se nechci opakovat. Tak jen připomenu, že dosud to je v zahraničí nejrozšířenější česká odrůda.
|  |
|
|
|