|
Příspěvky uživatele - 199.140
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Opylovač pro slivoň Tipala, 2.11.2017 Opylovač pro slivoň Tipala.Je to jedno jaka to bude odruda trnky?Chtel bych to nasadit vedle trnek domacich. |  | Mohl bych odebrat roub z nově vysazeného stromu až v lednu?, 28.10.2017  Zasadil jsem novy stromek a mel bych vetve zkratit.Na jaro znovu, tak na 4 očka.Mohl bych ty vetve zkratit az v lednu a ty vetevky uskladnit jako rouby? |  |
|  | Usychani větví, 21.5.2017 Ano, ptal.Ale s jejich stromy nemůžu dělat nic.Ty moje větve, ale nevypadají, žeby byly prožrané.
|  | Usychani větví, 21.5.2017  V loni jsme měly obsypané stromy trnkami a tento rok mame hodně větví, které vypadají jak proschlé.Dokonce na některých jsou listy s květy, které jsou uschlé.A když říznu do větve, tak je syrová.Je to jenom pomrzlé, a příští rok to bude dobré, nebo... celý příspěvek > |  | Co s neujatým roubem?, 21.5.2017 Rouboval jsem 4 rouby na jednu větev za kuru.Jeden roub se po trech tydnech neujal.Co mam delat, kdyby i po delší době se neujal?vytahnout a kuru přitlačit, nebo paslu dat pryč, odchliplu kuru oriznout a zatrit voskem a znovu ovazat paskou?
|  | Čím je napadla trnka?, 17.2.2016 Dekuji moc.
|  | Čím je napadla trnka?, 17.2.2016  Mynuly tyden popadaly po velkem vetru susedovy v sade par vetvi.Z dalky vypadaly jako po okusu.Z blizka jsou uschle a necim prožrané.Nevi nekdo co to je a jestli se mam bat o sve stromy.Přidavam foto. |  | Výchovný řez Durancie, 5.4.2014 -Jáma byla velká a vysypana substrátem a na vrch jsem dal zpátky drny
-za kůl děkuji, dám tam dřevěný
-substrát zatím stačí a přidám k němu kravský hnůj
-strom půjde pryč a stromek je celý den na sluníčku
|  | Výchovný řez Durancie, 5.4.2014  Na podzim jsem zasadil durancie a potreboval bych poradit s jarnim ořezem.Mam to zkratit na čtyři očka nebo o tretinu?Stonek neni moc vysoky, asi 60 az 70cm.Chtel bych, abych se pod korunu stromu dostal trakturkem na sekani travy.Prikladam... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|