Příspěvky uživatele - 41.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rychlé usychání smrku bez příznaků škůdce, 31.10.2015
jde o tento vrták
Rychlé usychání smrku bez příznaků škůdce, 31.10.2015
přesně tohle se stalo sousedovi, musel skoro 80 leté smrky porazit, začínalo to masivním výtokem pryskyřice, pak si pozval známého, který dělá na životním prostředí, zjistili, že jde o kůrovce, dva smrky padly k zemi, jeden byl zachráněn. Je potřeba... celý příspěvek >
Co chybí borovici, jak jí pomoci?, 31.10.2015
Borovice se hodí na písčité, kamenité podloží s dobrou drenáží, odvodnění od nadbytku vody. Myslím si, že to jílem, nebude, vypadá to na nějakého parazita, zkuste i ted posříkat Mospilanem, nic tím, nezkazíte... po 14 dnech zopakovat, na 10 litrů... celý příspěvek >
Likvidace trávy kolem stromků, 31.10.2015
Tak tohle je hustě napsaný postup ničení plevele... bolí mě uplně břicho, smál jsem se, až jsem se málem posr.l . Samé dobré rady, jeden Dominator, druhý Kaput a třetí Roundup, pochcípá tráva, ale stromky to chytnou také, stačí, aby vítr foukl směrem... celý příspěvek >
Ptačí zob neopadavý - co s ním?, 28.10.2015
dnes jsem rotlinu i sousedící postřkal KUPRIKOLem, tak uvidíme, co čas udělá s rostlinou...
Kalina pražská, 28.10.2015
ano, ta rostlina z prvního obrázku je stejná jak na druhém obrázku, jen ořezaná, je asi fakt, že ten řez nebyl dobrý nápad...
Ptačí zob neviem čo stym, 27.10.2015
a co sviluška? Jestli má list kovový nádech, je to jasný, už jsem ji před pár lety také měl... použil jsem Mospilan a bylo to O.K. Postřik chce opakovat...
Prosím o určení rostliny, 27.10.2015
Tavolník Douglasův - Spiraea Douglasii
Ptačí zob neopadavý - co s ním?, 27.10.2015 Obsahuje fotku
myslíte detail listu zdravého porostu? Zkusím sem něco vložit... jestli to bude stačit , našel jsem rostliny z období 5/2015, snad půjde něco vidět...
...nechápu, jak se fotografie mohla takhle nesmyslně otočit, zkouška opravy, znovu hnojník...?
vypadá to opravdu na nějakou houbovou chorobu... celé léto sucho jak blázen a ted houby, kdy na zahradě mi začal růst myslím i tanto hnojník obecný 
Na jiném pozemku mám ptačí zob 6 roků a už ho držím tak při výšce 1,2 metrů. Tam jsem se s tím nikdy nesetkal, ano, shazuje listí postupně, ale tohle je jakýsi extrém, připadá mito, jako by byl spálený bud mrazem, nebo by ho pochcala kočka... celý příspěvek >
nemůže jít o druh opadavého ptačího zobu? To mě ještě nadlo, že by rostlina byla při koupi zamíchána...
Dobrý večer, mám ptačí zob neopadavý, nasazený druhý rok, roste krásně, u dvou sazenic se každý rok objevý žloutnutí s červenáním listů a s postupným opadem. Můžete mi prosím poradit, co rostlina může postrádat či jde o nějakou chorobu? Děkuji... celý příspěvek >
Kalina pražská, 27.10.2015 Obsahuje fotku
Ještě jedna fotografie žloutnutí listů s postupným opadem...
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika