Příspěvky uživatele - 49.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rouby jabloní - možnost koupě?, 25.3.2018
Tak vážení, v ČR je momentálně odrůda Macoun nedostupná. Možná bude k mání na podzim, není to však jisté.  Vyplývá otázka, zda se přeci jen nezeptat a popídit, zda nemá někdo v okolí jabloň a nemohl by prodat alespoň rouby?  Tady... celý příspěvek >
Višeň, 26.2.2017
Dobrý den, na zahradě mám mladou Morelu, ale jsem z ní hluboce zklamaná. Višně maličké a trpké, že se pomalu nedají konzumovat. Stromek má tenké větvičky, vyholuje, spousty plodů před uzráním zakrní a opadá. Soused má ale višeň, která má oproti... celý příspěvek >
Jakou vybrat ideální švestku na jidlo?, 14.2.2016
Děkuji za vyčerpávající odpověď a cenné rady. Mám menší zahrádku v kolinii, určitě opodál někdo pološvestku má. V zahradě je už dost stromů, všechny nesou ovoce a místo mám maximálně na jeden dva další stromy. Švestka se mi zdála jasná volba a k tomu... celý příspěvek >
Jakou vybrat ideální švestku na jidlo?, 14.2.2016
Děkuji za reakci a vysvětlení podnoží. U TopTaste jsem se dočetla, že je pouze částečně samosprašná a že je vhodné mít opylovače, čož já bohužel nemám :(Dále píší, že je neodlučitelná od pecky. Ale asi co člověk to trochu jiná... celý příspěvek >
Jakou vybrat ideální švestku na jidlo?, 13.2.2016
Po přečtení této diskuse bych sama nevěděla, jakou švestku (pološvestku) na jídlo vybrat... Také sháním něco na malou zahradu. Ideálně samosprašnou, která by dobře rodila, dala se jíst, případně kompotovat, mrazit a která by dozrála i na kladensku... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika