|
Jaro 2014, 7.4.2014 No ta sedmikráska je kouzelná , vy jste ten zahradník přes mechy, že?
To se pozná... máte to moc pěkně "vystajlovaný", zvlášt ta druhá fotka - pěkné. |
 |
Pěstujete někdo dřín urbiniana, leycesterii nebo sazaník?, 7.4.2014  Paní Lído,
sazaník a svídu už mám doma. Leycesterii snad o víkendu.
Svída tedy přišla dost obožáček (za ty šílený peníze)- dvě větvičky a poupě. Naštěstí dobře roste i to poupě ale trochu pochybuji jestli je to ta, co jsem chtěla... no, má... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jaro 2014, 7.4.2014 Hezké ,
ten žlutý tulipán... nevíte co je to za odrůdu? Je moc pěkný... |
 |
Včelky samotářky, 5.4.2014 Také jsem hledala a našla hodně "slunné a suché místo" ale i "Příbytky pro včely, případně další hmyz, je dobré podle informací ČSOP umístit na jižních stěnách tak, aby byly chráněny proti dešti a větru."
Tak nevím, proč nejsou ty naše včelky na... celý příspěvek > |
 |
Včelky samotářky, 5.4.2014 Domeček máte hezký ale možná to umístění na slunci není úplně ok.
My máme včelky samotářky ve zděném plotě. Na severní zdi jsem viděla loni létat do velké škrvíry sršně. Za to jižní, kam slunce nesvítí a je porostlá břečtanem, tak to je ráj... celý příspěvek > |
 |
Jaro 2014, 4.4.2014  Dnes další jarní kytičky... největší radost mám z růžového modřence. Na druhý pokus konečně růžová
|
 |
Mechová zahrádka, 3.4.2014 Hezké , mě se líbí ty bochánky vlevo dole... to udělá mech sám nebo obrůstá nějaký kámen? |
 |
Nemoc narcisů, 2.4.2014 To může mít více příčin... jaké mají stanoviště (slunce, polostín - ok)? Nejsou moc hluboko zasazené? Možná napadení narcisovou mouchou (se to jmenuje trochu jinak - nevím) která vyžere cibulku? Přehnojení dusíkem? |
 |
Kde seženu medvědí česnek?, 1.4.2014  49,- Kč je prd... jedno zásilkové zahradnictví nabízí "několik rostlin" za 118,-Kč
Asi medvědí česnek začnu prodávat, nakopu v lese a do podzima je ze mě milionářka |
 |
Jaro 2014, 27.3.2014 Zuzko, to bude asi hraboš , já s ním problém nemám ale mamina musí sázet do drátěných košů, jinak by měla vše sežrané... |
 |
|
 |
Jaro 2014, 27.3.2014  Více druhů tulipánů...
Červený je jeden z mých neoblíbenějších
|
 |
Založení zahrady, 26.3.2014 Nádherný javor vlastně i celá vaše zahrada. |
 |
Červená spála na Zephyranthu?, 24.3.2014  Co myslíte, je to červená spála nebo ne? Listy loni bez příznaků. |
 |
Jaro 2014, 24.3.2014  Krásnej sněhulák ...dcera :"Já chci taky!!!"
Ale z čeho já mám toho sněhuláka postavit, když tady nic nepadalo... to netuším
Před půl hodinou: |
 |
Jaro 2014, 19.3.2014 Kdepak narcisky... nová odrůda bledulí je to |
 |