Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nášlapná krmítka pro drůbež, 28.3.2016
A vzít štětec a natřít to třeba hnědou barvou by bylo nad vaše síly?  A udělat to jak radí SP.
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 27.3.2016
Vždyť to tu máte milionkrát popsaný, těsně před květem a těsně po odkvětu. To nepoznáte?
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 27.3.2016
IH: Několik nesourodých myšlenek. Zabij bobra, zacháníš strom. Potřebujem víc bobry, nebo stromy? Při postřiku se nepoužívají insekticidy, ale fungicidy. Ty nejsou primárně určeny proti hmyzu. Některé jsou škodlivé, jiné méně, ještě jiné neškodné.... celý příspěvek >
Hnojenie, 25.3.2016
A kolik ho tam plánujete dávkovat? Tak jak popisujete pohnojíte trávu.
Plot proti zlodějům a škodné, větrolam, 25.3.2016
Řekl bych, že poměrně neprostupný plot hustý odspodu vytvoří ptačí zob. Ale s tím větrem nevím. Vítr je potřeba "procedit", třeba lesem. Takovou jednorázovou překážku dokáže "obejít" a vzniklé víření vás bude obtěžovat jinak. Efekt větrolamu nebude... celý příspěvek >
Jak ořezat třešeň bez terminálu?, 24.3.2016
Nevím co je v zahradnictví k té radě vedlo, ale já takto řežu třešeň při sklizni. Odřezané větve otrhám dole na lavičce.
Jak louku předělat na zahradu?, 24.3.2016
Bažinu píše tazatelka, otázka je co se pod tím pojmem právě u ní skrývá. A opakuju, že to nevíme. Každý si bažinu představí jinak, já například jako v Králi Šumavy a tam by zahrádka opravdu nešla. Ale jinde se udělá stružka, meliorace a jde to. Takže... celý příspěvek >
Jak louku předělat na zahradu?, 24.3.2016
Toto je špatný dotaz v podstatě i na špatném místě. Zahrada se dá udělat vcelku z čehokoliv. Vzpomeňme jen, jaké ouhory byly přidělovány na příměstské zahrady a co z nich mnozí dokázali vykouzlit. Zde především nevíme, jak to ve skutečnosti celé... celý příspěvek >
Ranné rajče, 23.3.2016
Tomu se mi nějak nechce věřit. Máme u nás s mrazy bohaté zkušenosti a vždy když to zahradu "lízne", jsou rajčata a pěťoury první. Otázka je přesnost měření.
Přisvětlování sazeniček, 23.3.2016
Přisvěcování jsem zkusil a nepoužívám, Nemám sadby tolik, aby se to vyplatilo. Mám agrotechnické termíny na výsevy, papriky 15-20 ůnor (od poloviny), rajčata na MDŽ. Při umístění těsně u jižního okna je to tak akorát. 
Ochrana plotu proti prorůstání živého plotu, 22.3.2016
Sice mi do toho nic není, nejsa tázán, ale nedá mi to. Stejně jak někdo pěstuje okurky, jiný rajčata, jiný peckoviny a "ujíždějí na tom", může se někdo bavit tvorbou pěkného trávníku, na němž si zakládá. Na tom přece není nic potupného. Zejména u... celý příspěvek >
Popadla ho jednoduchá idea. Odstínit plot a zabrat při tom co nejméně své plochy. Ovšem nenapadly ho důsledky. Tady na fóru to nevyřešíte. Takových dotazů tu byly mraky a řešení prostě není.
Nesouhlasím. Ono totiž nejde o vašeho souseda, ale o tazatelova. Co je pro vás prkotina, pro jiného být nemusí. Co pro vás není k řešení, pro jiného být může problém. Ten plot tam dal (zasadil) soused, tazatel žádnou zástěnu nepotřebuje, alsepoň tak... celý příspěvek >
To je otázka, z které strany plotu se na to koukáte. Namydlit tak bujně rostoucí rostlinu k plotu sousedově jistě hovadina je. K plotu do polí také, ale ne tak velká. Zastřižení sice je banalita, ale jak pro koho, opět z které strany. Asi taky... celý příspěvek >
Ale všechny ty rady předpokládají, že tazatel = postižený se tomu bude muset věnovat a dávat do toho nějakou práci, podle podmínek po čase i nemalou. Vybavit se nástroji, zařízením, které by jinak nepotřeboval a čas by strávil jinak. Nevím proč by... celý příspěvek >
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika