Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Náhrada za poškozené čerpadlo u Darlingu, 8.4.2016
protože zem tak neubíjí jako vícestupňové, dosah postřiku je asi 10metrů. To není jen o "ubíjení" země, ale o potřebném výtlaku, tlaku na výstupu z hadice, dopravované vzdálenosti a pod. Ne každý čerpadlem jen zalévá. Občas potřebujete něco... celý příspěvek >
V ktere fazi predpestovani sesazovat papriky do dvojice, 4.4.2016
Nemám vědecky prozkoumáno, ale jak píše kolega, rostliny se o sebe opírají a dobře prosperují. Mám vyzkoušené u slaběji rostoucíh (Amy, Beros, mars a pod). Bujně rostoucí hybridy to nepotřebují. Plodnost je asi stejná, ale protože máte na ploše víc... celý příspěvek >
V ktere fazi predpestovani sesazovat papriky do dvojice, 4.4.2016
Slabě rostoucí dávám po dvou, silně po jedné. K sobě při přepichování.
Jak nejlépe využít koňský hnůj?, 1.4.2016
To se tu rozsáhle probíralo před časem, snad rok, dva.
Problém s převodovkou kultivátoru, 1.4.2016
Myšlením a psaním na fóru, nebo upřeným pohledem to nespravíte. Rozebrat, nebo servis.
Jaký máte hrášek?, 1.4.2016
Hlavně by asi velkovýrobce nesel hrách na hektar osivem z pytlíků z maloprodejny, podle obskurníhu výpočtu JG.
Kdy pikýrujete rajčata a papriky, 1.4.2016
Ano, postupy jsou různé. Já to bez přepichování dost dobře nedovedu, při přepichování papriky zapouštím do kelímku až po děložní lístky. Bez toho by byly příliš vyčouchlé. A některá sadba, jako např. celer se snad bez přepichování ani udělat nedá.... celý příspěvek >
Jaký máte hrášek?, 1.4.2016
Takže vám vlastně nejde o ten hrách, ale vadí vám něčí podle vás neúměrný zisk a chcete se v tom rochnit. To jste měl napsat hned, reakcí by bylo méně. Kontrolní otázka: Co váží víc, kilo peří, nebo kilo železa?
Jaký máte hrášek?, 31.3.2016
To záleží, jak tu polívku chcete dělat. Jestli z hrachu v mléčné zralosti, je to jedno. Jestli ze zralého, pak musíte použít hrách k vylupování = kulatozrnný. Ten se uvaří. Hrách dřeňový má v zralém stavu svraštělá semena a neuvaří se, obsahuje místo... celý příspěvek >
Rajče Stupické polní rané, 31.3.2016
Jsem stejně vysoko, rajčata mám ve folníku a Stupická pěstuju dlouhou dobu. Problém se zelenou částí plodu nemám, naopak, když se červenající plody sklidí, na míse nebo v kartonu spolehlivě dojdou i v chladu. Jen když jsem začátkem sezóny nedočkavý... celý příspěvek >
Omezení růstu, podpora kvetení, 31.3.2016
A nejen to. I speciální světelný a tepelný režim, a jiné fígle. Prostě když koupíte v hyper malou nakvetlou kouli čehokoliv, je to vytvořené složitým a vědecky podpořeným způsobem. Udělat to doma v podstatě nejde.
Omezení růstu, podpora kvetení, 30.3.2016
To je právě to know-how - vědět jak (a čím) holandských zahradníků. Obávám se, že cesta ke zjištění, jak a čím právě tuto rostlinu ošetřit, bude velmi složitá.
Hlávkový salát - odolnost vůči mrazu, 30.3.2016
Král máje je fakt dobrej salát. Slimák ani husenice jedovaté nejsou, tedy nemusíte mít obavy.  Lidé běžně jedějí šneky a Kašpárek ve své Michelinské restauraci podává mravence. Ostatně vařenou housenku v růžici obvykle včas najdete. Protislimáčí... celý příspěvek >
Kětinový obrubník záhonku, 29.3.2016
Kosmatec, portulák.
Nášlapná krmítka pro drůbež, 28.3.2016
Měli jsme nášlapné krmítko roky a jakmile se na něj slepice naučily, nebyl problém. Automaticky si navykly i nově koupené. 
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika