Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
PH vody v bazénu nechce klesnout, 15.6.2016
Tu Glauberovu sůl můžete koupit i levnější, pokud seženete. Ona se málokde prodává. V "bazénovém provedení" je předražené všechno. Kyselina je tu často doporučována, projděte si nějaké bazénové vlákno. Na změkčení se obecně používá EDTA a bude... celý příspěvek >
PH vody v bazénu nechce klesnout, 14.6.2016
Kdysi kdesi se probíral mangan a železo ve vodě. Řeší se to provzdušňováním. TZB info.  Pohledejte na internetu, jsou i videa. Princip je, že rozpustná forma železa se převede na nerozpustnou, ta se vyvločkuje a odfiltruje. Máte asi smůlu s tou... celý příspěvek >
Ako na vysoku, ciastocne polehanu travu, 12.6.2016
Dejte mi pevný bod a vymknu zemi z jejího lože. Pravil kdysi dávný mudřec. Mně by stačila na těch fotkách aspoň svislice, nebo vodorovná linie. Ani na jedné to není. Spíš to připadá jako záběry, kdy režisér žádá scénu která má evokovat podnapilost. K... celý příspěvek >
A tráva roste a roste, 12.6.2016
Reaguju sám na sebe, neb jsem mamlas. Plocha sekaná těmi roboty jde spíše až k pěti tisícům metrů, žádných 800. Nekoukal jsem pozorně. Hlavně že o tom jinde rýpu :-(
Jablka v červnu, 12.6.2016
Tak jsem si ten opěvovaný Braeburn koupil. Kaufland, udaná domácí produkce, tedy musí být z chladírny. Za mně musím říct, že nic moc. Lehce moučnatý (co bych taky v červnu chtěl), chuť neurazí ale nijak nevyniká, prakticky bez aroma. Ale kdo... celý příspěvek >
A tráva roste a roste, 11.6.2016
Je ještě jedna možnost a to robotická sekačka. Soused takto udržuje pozemek odhadem 800-900 m. Má tam tři robocopy a ti tam rejdí od jara do podzimu. Trávník vypadá opravdu pěkně. Nákladově nevím, počáteční investice bude násobně větší než deset... celý příspěvek >
Mala brokolice kvete, 11.6.2016
Těžko říct, co se jí nelíbí. Opravdu kvete, tedy otevírají se poupata? Výsadba v květnu není nic neobvyklého. Když počasí dovolí, vysazuju od 20 dubna. Možná špatná odrůda. Loni byla ta samá a v pořádku?
Jak se zbavit užovky?, 11.6.2016
Zkusit UZ plašič. Nebo odstěhovat se na Nový Zéland.
Jak urychlit rozklad drnů?, 9.6.2016
Jak píše kolega, kořeny nahoru, stačí jen na povrchu, uvnitř hromady je to jedno, Povrch čistit od porostu. A za rok je hotovo.
Výroba šťávy nebo sirupu na odšťavňovacím hrnci, 8.6.2016
Inu protože o tom často píšou v různých Slepičích rozhledech. Ale ten kdo to tam píše to nikdy nezkusil. Jen opisujou dokola stejnou cravinu.
A tráva roste a roste, 8.6.2016
Ono se taky stává, že občas píše příspěvky někdo, kdo chyběl když se probíraly násobky plošných měr. Vzpomínám na podobný post o sekání, už nevím čím. Taky to byly stachanovské výkony a pak mu to nějaký šťoura spočítal a bylo po ptácích. Čti a věř... celý příspěvek >
A tráva roste a roste, 8.6.2016
Problém v tom vidím ten, že mám lištovou sekačku a ta ležící tráva se do ní zacuchá a lišta se ucpává. Takže podruhé to neposeču. A příští rok zjara taky ne. Píšete -- nechá posekat, tedy to někdo udělá nějakou mechanizací, zřejmě velkou bubnovkou,... celý příspěvek >
Angrešt - určení choroby, 7.6.2016
To ho mám vytrhat? Ano a jiný nesázejte, když to berete takto.
A tráva roste a roste, 7.6.2016
Nevidim duvod, proc ji nenechat uschnout a shnit na místě. A už jste to někdy zkusila? Jestli ano, podělte se o postup a výsledky.
A tráva roste a roste, 7.6.2016
Nepatrně to poupravím.  Tohle se tu řešilo milionkrát. Tazatel stěžovatel zadal vcelku zbytečný post, protože tu trávu anihilovat nelze a jiná speciální rada neexistuje. A kam s ní? Mnoho reagujících ví prd o tom jak velké pozemky, kde naroste... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika