Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zakalená zelená voda, 25.7.2016
Chlor vám na řasy moc nepomůže. Použijte něco proti řasám. Nějaký alge-(stop) a podobně. Nebo, pokud nemáte z toho obavy, modrou skalici, asi 3 g/ m3. Zároveň vločkovač aby se řasy zvločkovaly a daly odfiltrovat. Dala by se snad použít zpočátku i... celý příspěvek >
Lišaj?, 24.7.2016 Obsahuje fotku
Nějakej lišaj na zimolezu.
Rapikaty celer sklizeni, 22.7.2016
Konkrétně u ř. celeru se doporučuje (doporučovalo) určitý čas před sklizní svázat řapíky něčím tmavým, aby k nim nešlo světlo. Jsou pak bílé a jemné. Ale dá to práci a někdy to uvnitř hnije. Dnes jsou samobělící odrůdy, které mají řapíky přirozené... celý příspěvek >
Mala brokolice kvete, 22.7.2016
Podobně u nás, já jsem taky loni sklidil cuket jen několik, tykev dokonce nevyrostla žádná.
Rapikaty celer sklizeni, 22.7.2016
Ona ta rána u některých rostlin občas trochu nahnije, ale nebývá to dramatické. Dělám to taky tak. Listy nepoužívám, nejsou chutné. Skladovat jsem se to pokoušel, ale moc mi to nešlo. Jen krátce a dost to vadne a kazí se.  Dobré je sehnat a... celý příspěvek >
Možné je lecos, vodu vylučuji. Nízké teploty řekl bych taky, když je dobré počasí, sázím na záhony i po polovině dubna pod netex a výnosy jsou vysoké. Možná ty nové hybridy jsou opravdu choulostivé, mně se kdysi velmi osvědčily Kermit a Corvet, ty už... celý příspěvek >
Letos není brokolicový rok. Jindy touto dobou sklízím brokolice jak z hypermarketu, letos se mezi listy krčí malinký chomáček květů. Spusta rostlin má zakrnělý vrchol a žádný květ. Ani listy nenarostly jako jindy.
Včely na malinách, 21.7.2016
Dva aspekty. Začít to může na poškozených, ale jakmile se na zdroj létavky zorientují, řekl bych že včely maliny aktivně nakusují. Mají totiž slabá kusadla a nedokážou nakousnout jako vosa tvrdé ovoce. Ale malina je pro ně snadná kořist. Ale vědecky... celý příspěvek >
Voda zo strechy - bude závadná?, 20.7.2016
Protože neproteče ani kropítkem u konve. Natož nějakým závlahovým systémem.
Voda zo strechy - bude závadná?, 19.7.2016
Jenže tady nejde o eternit, kde jsou možná obavy na místě, ale o plech. Tazatel rady dostal, je to na něm. Pokud jde o eternit, platí co jsem napsal minule, vyměnit.
Mochna, 18.7.2016
To je styl jako od libomudrověda Jakuba Hrona - Metánovského.
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 18.7.2016
Letošní zkušenost. Inspirován tu, koupil jsem macerát z Aromky. Výhodou je snadné použití. Použil jsem podle základního návodu, s Bzeneckým octem. Po otevření jedné nechycené sklenice bych opatrně konstatoval, že se to těm kýženým znojemským dost... celý příspěvek >
Otáčení slunečnice za Sluncem, 18.7.2016
Já bych to opravil, vy to víte, ale ty slunečnice ne. Vidím to podobně. Nesleduju lány, tady se slunečnice neseje, ale ty co mám v zahrádce se ani nehnou.
Voda zo strechy - bude závadná?, 17.7.2016
Jednoduché řešení. Pokryjte střechu klasickou pálenou krytinou bez povrchové úpravy. To je jen jíl s pískem, takže nebezpečí nehrozí. Ale v dešťové vodě je hodně prachu a co je v něm nikdo neví. Takže jste zase v troubě. Jak píše kolega, nechte si... celý příspěvek >
Voda v bazenu jak mleko, 16.7.2016
Bez změření parametrů vody nelze udělat správný zásah. Zkuste pohledat v diskusích, podobných příspěvků je tu hodně.
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika