|
Příspěvky uživatele - 247.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Záběh motoru Briggs u nové sekačky, 3.5.2013 A kdy bylo to to dřív?
Já znám jen zatáhnout za šňuru a sekat. |  | Odstranění plevelů pomocí netkané textilie?, 27.4.2013 Ony ty plevele pod tou folií pořád rostou, ale nejsou vidět. Je to v případě, že na folii není další materiál jako kůra, kamínky. Samozřejmě se jim tam úplně dobře nedaří, ale jsou tam. Pokud je na folii třeba ta kůra tak pak už ty plevele... celý příspěvek > |  |
|  | Sakura menšího vzrůstu. Existuje taková?, 26.4.2013 Zrovna včera jsem v baumaxu ve Místku viděl sakury s metrovým kmínkem, tak jsem předpokládal, že jsou asi nějaké zakrslé. V tom metru byly naroubované a hustě se tam větvili. Ale víc jsem si je neprohlížel, a tak o nich nic vím nevím. |  | Zoufalá nabídka odrůd jabloní, 25.4.2013 A za koho vy kopete? Za nás povzdychavače nebo za školkaře? |  | Sázení Rakytníku, 25.4.2013 Ale jo, když vám nevadí, že bude menší úroda, nasaďte je k sobě. My máme taky keře rakytníku tak půl metru od sebe, i když mně nejde ani tak o plody, ale o to aby bylo pěkné houští. |  | Zoufalá nabídka odrůd jabloní, 25.4.2013 á si musím taky povzdechnout, sice ne až tak na jabloně, i když jsem taky nesehnal do nové zahrádky jabloně jaké jsme chtěl (třeba matčino nebo spartan), ale víc mi vadí, že jsem nesehnal třešně jaké jsem chtěl, odrůdy sice odpovídají tomu co jsem... celý příspěvek > |  | Blatouch v trávníku, 23.4.2013 Blatouch v trávníku? A není to orsej? |  | TopTaste?, 23.4.2013 Nejlíp ho oživíte, když, jak už někdo psal, ho zastřihnete nad okousaným místem a pak nebude dělat nic. Nanejvýš občas zalévat. |  | O jaký jde druh vrby?, 22.4.2013 Hadam je to zrejme zakrsla vrba co neroste pres 2-3 metry....no, já jsem loni zapíchl do země proutek něčeho co je hodně podobné, a teď to má přes dva metry. Jsem netušil, že to za rok doroste do konečné velikosti. |  | Ukousaná třešeň, 19.4.2013 Ona se zachrání i sama, určitě tam bude plno skrytých pupenů. A jestli dát jiný stromek, to závisí na vás, jestli vám to vadí nebo ne. Mi psiny teď přes zimu pokrátili takto tři stromky: ořech a dvě jabloně. Okousaná místa jsem střihem začistil a... celý příspěvek > |  |
|  | Nadmořská výška školky, 19.4.2013 Často jsem kupoval stromky ve Zlíně-Malenovicích ve 200 m a zavlekl jsem je k Frýdku do podhůří Beskyd do skoro 400 m a stromky rostly, aspoň mi se zdá, dobře. |  | Prodej vzrostlých ovocných stromků, 19.4.2013 Pro zahradník a školkař:
On je ten školkař především trochu mdlého rozumu. Nemá totiž žádný smysl kupovat 4 letou prostokořennou sazenici, když ji z důvodu zakořenění musíte stejně ostříhat tak jako běžně prodávaný mladší stromek.
Aby to i... celý příspěvek > |  | Třešeň nebo sladká Višeň - hledám vhodnou odrůdu, 10.4.2013 Nečervivost zajistí jen raná třešeň...pravda, pravda, ale zase platí, že čím pozdější třešeň, tím sladší. A čím pozdější, tak tím červivější. Jo, jo, dobrá rada nad zlato. |  | Švestka - hledám vhodnou odrůdu, 10.4.2013 Taky jsem před časem řešil podobný problém. Přišel jsem do školky a chtěl jsem nějakou dobrou švestku. Měli jich tam deset druhů a nějak jsem se nemohl rozhodnout, která bude ta nejvhodnější. Tak jsme vzal od každé po jedné a snad se časem ukáže, že... celý příspěvek > |  | Sušení ovoce, 10.4.2013 U rodného domku mé matky taková sušírna ještě stojí. Sušící prostor je asi tak krychle o hraně něco přes 2 metry, uprostřed je kamenná nebo hliněná pec dlouhá necelé dva metry, o průměru něco přes půl metru. Přikládací otvor je přes jednu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|