Příspěvky uživatele - 247.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fotosynteza a zakon zachovani hmoty + energie, 23.6.2013
Škoda slov, když si myslíte, že "minerály" nemají hmotu.
hmota ze zeme - zde pujde asi zejm. o organicke castecky + mineraly a vodu...rostliny ze země žádné organické částečky neberou, berou jen anorganické látky, te je po vašem ty minerály.
Půda slouží pouze k ukotvení rostlin a k přijímání vody a živin, žádnou hmotu z ní přímo neodebírají... to jste napsal blbost, že? Co je podle vás ten N, K, Ca atd.? To není hmota?
Letní řez švestek, 17.6.2013
Ono záleží ina tom co chcete, jestli dokonale tvarovaný stromek nebo maximální úrodu. Pokud tu úrodu, tak bych nic neřezal.
PH půdy - jak snížit?, 3.6.2013
To by ale chtělo prokonzultovat se zdatným agrochemikem, ten by poradil jakou kyselinu a koncentraci,???do 5%??  Aplikovat postřikem, půdu v 10 cm promíchat rotávatorem, hráběmi a dle reakce znovu postříkat.... co radíte takové... celý příspěvek >
Jmelí, 3.6.2013
Znám místo, kde je několik smrků obrostlých jmelím, tak, že úplně mění siluetu vrcholků smrků tak, že jsou ty vrcholky úplně zaoblené, vypadá to spíš jako vrcholek nějakého listnatého srtomu....musím odvolat co jsem napsal, jako obvykle jsem napsal... celý příspěvek >
Vylamování květů u mladých stromků, 2.6.2013
Kdyby jste se nad tím trochu zamyslel. Porovnal to, kolik stromek za rok přiroste a velikost květů, tak byste mohl dojít k nějakému vlastnímu závěru. Co vám vyšlo? Co myslíte, o kolik stromek poporoste víc, když mu vylámete všechny květy?
Neopadavý zelený gabion, 1.6.2013
břečťan, který je ale jedovatý a na gabiony by z jedné strany asi nebyl moc pěkný pohled... Proč by neměl být na břečťan hezký pohled?
Sekačka na plochu 1400 m2, 25.5.2013
kosiť raz za dva - tri týždňe, kedy je tráva už dosť hustá a vysoká aj 15 - 20 cm.... sekám stejně a vždycky s pojezdem. Když si představím, že bych měl hodinu či dvě tlačit sekačku těžkou cca 30 nebo 40 kilo... tak to si raději ani nepředstavuji.
Odstranenie/zakratenie letorastov na konci maja, 22.5.2013
Já odstraňuji nevhodně rostocí letorosty průběžně. Jak se mi zazdá, že větvička roste nevhodně a že ji tam nechci, tak ji odštípnu.
Mladá višeň - bez listí, 22.5.2013
Sice jsou ty větvičky poněkud delší než bych nechal já, ale není to až tak moc. A kolik větviček tam máte, je jich víc než 4? A ještě poznámka k vaší péči "jinak hnojím a zalévám dostatečně a pravidelně.."... Já jsem na podzim zasadil asi 10... celý příspěvek >
Vinič a slepice, 22.5.2013
Kmen maju vysoky asi 1,5 m ale aj tak rozmyslam ci ho nebudu poskodzovat,...no kmen možná nepoškodí, ale jestli budou schopné vyletět na větve, tak je jistě olámou, hlavně zjara. když budou rašit nové výhony. Měli jsme ve výběhu pro slepice keře bezu... celý příspěvek >
Sekačka na plochu 1400 m2, 22.5.2013
hravě si poradí i s přerostlou nebo vyšší trávou...No, já bych tomu až tak nevěřil. Před časem jsem z mnoha stran slyšel, že motory Honda, ty mají krouťák, ty posekají i vyšší trávu, tak jsem na to dal, zakoupil jsem sekačku z motorem Honda a co... celý příspěvek >
Mladá višeň - bez listí, 22.5.2013
stříhat se mi větvičky nechce...jak moc jste ji ostříhal? Jak máte ty větvičky dlouhé?
Jak na mravence v domácnosti?, 21.5.2013
Tak jsem tou kašičkou natřel lemovací plech u základů a místa u střechy domu, kudy lezou na půdu.Vlivem tepla se kašička změnila v lepidlo a postupně zaschla. Mravenci ji sice přecházejí, ale jejich množství a rychlost pohybu se částečně snížila....a... celý příspěvek >
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika