Příspěvky uživatele - 247.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou půdopokryvnou rostlinu do psí zahrady, 3.8.2013
Jak pomůže zvětšení plochy, myslíte, že to méně zdupou?...jo, tak jsem to myslel. Ale jsem myslel, že mají maximálně pár desítek m2. Kolik jich tam máte, že to zdupou? Nebo jsou tak aktivní?
Výběr křovinořezu, 3.8.2013
Značkový profesionální... proč? Na takové zahradě bude v provozu tak 20-30 hodin ročně, to je za 10 let toho naběhá tolik jako u někoho, kdo se tím živí za měsíc.  Stejně tak se servisem, na co se až tak starat o servis a náhradní díly. Mám... celý příspěvek >
Výběr křovinořezu, 2.8.2013
Mám pozemek asi stejně velký, ale nikdy by mne nenapadlo sekat to křoviňákem. Rotační sekačkou to posekám tak za 2 hodiny, kdy jen chodím za sekačkou. Sekaní křoviňákem je proti tomu celkem dřina, hlavně pro toho, kdo není zvyklý fyzicky pracovat... celý příspěvek >
Poradite s urcenim?, 1.8.2013
Já bych si myslel, že je to prostá kalina obecná. A nenazýval bych to ovocem, vzhledem k tomu, že jsem nikdy neslyšel, že by ty bobulky někdo jedl, tak si myslím, že moc chutné nebudou.
Jakou půdopokryvnou rostlinu do psí zahrady, 30.7.2013
Pomohlo by zvětšení plochy psí zahrady.
Děti na zahradě, 28.7.2013
Mrkvičku jsem už jako dítě nesnášel a vydrželo mi to dodnes.
Bofix - po jaké době použít na nově založený trávník?, 27.7.2013
Ale jen nechte chlapa, ať si stříká bofixem, stejně se už na to třese. Stáří trávníku má spočítané na dny. Určitě už slavili narozky trávníku, měl už 10 dní. A k měsičním výročí mu dopřejí 3 dávky bofixu a 6 dávek hnojiva. Já bych se teda 17 dní... celý příspěvek >
Je vhodné pod a kolem Magnólie vysadit nějaký podrost?, 26.7.2013
Nedělejte z toho žádnou vědu. Viděla jste někdy magnolii třeba někde v parku? A co bylo pod ní? Nejspíš tráva a nikdo to tam neřeší.
Vysychání trávníku kolem betonových obrubníků, 23.7.2013
Myslím, že stačí počkat až zaprší a bude po problému. PS:  Jak to děláte, že vám to schne? Nám všude leze tráva přes obrubník na chodník. A to těch obrubníků je tak 100 metrů a nikde není tráva suchá a na mnoha místech se pokouší přelézt... celý příspěvek >
Letní střih mladého stromku, 11.7.2013
Těžko radit, ono je taky třeba vědět, co chcete vypěstovat, jak vysoko se má větvit, jaká má být konečná velikost... Bych řekl, že chyba byla už při střihu po výsadbě. Jste tam asi nechal vetvičky poněkud chaoticky a včil růst chaoticky... celý příspěvek >
Jen si tak trochu postěžovat, 11.7.2013
ale pocit štastia pri zbere úrody nejak nezažívam, skôr ma to otravuje...tak to tam nechte, já to taky tak dělám. Něco otrháme a sníme a co se nám nechce trhat, necháme na pospas ptákům, psům a hnití.
Sečení trávy po aplikaci Bofixu, 11.7.2013
A co tak počkat až to co je tím Bofixem postříkané uschne?
Co udela vyluhovany dusik ze sena s pudou?, 10.7.2013
Seno zezloutne po desti, nebot z nej byl vyplachnut dusik...a to vám nakukal kdo?
Jalovec obecný - kde?, 6.7.2013
Jalovec čínský a j.chvojka jsou hostiteli rzi hrušňové, takže byste byli bez hrušek.... neplašte zbytečně, většinou se oba stromky snesou na zahradě vedle sebe bez problémů. Taky mám oboje. Nejhorší je, když si někdo něco někde něco přečte, nerozumí... celý příspěvek >
Fotosynteza a zakon zachovani hmoty + energie, 23.6.2013
Ostatně historické zkameněliny nacházíme pod zemí nikoli v oblacích....to nebude zásluha vegetace, ale spíš jiných procesů (navátí půdy větrem, sopečný popel, sesuvy půdy, usazovaní kalu v jezerech, mořích atd).
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika