Příspěvky uživatele - 247.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 20.11.2013
Za tím, co jsem napsal si stojím a šmytec....aha takže vysvětlení žádné, prostě jen víra. Ještě by mne tak zajímalo jestli věříte tomu, že země je placka na hřbetě obří želvy nebo jestli si myslíte, že tu placku nesou na svých hřbtech čtyři sloni.
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 18.11.2013
Ano špatně jsem si přečetl. Ale to nic nemění na tom, že vy jste napsal totální hovadinu (Výhradně ale vyjímečně je to jinak). No ještě, že jste to připustil, že píšete hovadiny, aspoň, že na nich netrváte. A kolik krtků jste viděl přemisťovat se... celý příspěvek >
Měl jste štěstí,...a proč prostě nepřipustíte, že vaše tvrzení, že krtek se přemisťuje výhradně v noci je nepravdivé. Místo abyste rozumoval nad tím jestli jsem měl štěstí nebo co. Prostě napíšete hloupost a když vám někdo řekne, že má praktické... celý příspěvek >
Krtek se na delší vzdálenosti přemisťuje výhradně v noci...tomu nevěřím. Sám jsem několikrát načapal krtka na povrchu ve dne v místě, kde nebyly žádné krtince, takže jsou z toho usoudil, že se krtek právě hledá nový domov a je na cestě do něj.
Pasivní ochranou jsou i protipodhrabové bariéry v migračních trasách a pod polocením pozemku. Stačí 1/3 šíře králičího pletiva...boha, to zní tak učeně! Blednu závistí, takovou větu se mi málokdy podaří zplodit! Akorát nějak nechápu, jak se pozná,... celý příspěvek >
Sřih Toptaste po výsadbě, 18.11.2013
Patra vzdálená 15 cm nejsou dvě patra, to je jedno patro.
Šiška, 16.11.2013
Možná borovice Coulterova, ještě větší šišky má borovice Lambertova. Ale může to být i nějaká jiná, ze šišky se strom najisto poznat nedá.
Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 16.11.2013
Tak já jsem dnes zatím stihl nakrmit psiny a koťata, ale jestli je to něco k chlubení, tak tím si nejsem docela jistý.
Pivoňka, 15.11.2013
A ja bych je taky vysadil. Urcite jim bude venku lip nez ve sklepe, kde jeste hrozi, ze zjara vyrasi v dobe, kdy bude jeste zima na venkovni vysadbu. A toho ze je mraz vytahne ven ze zeme, bych se nebal, to jsou jen takove bajky.
Pivoňka, 15.11.2013
Proc by nemely zakorenit, kdyz ovocne stromky jeste zakoreni?
Podzimní termín výsadby broskvoní, 12.11.2013
No s tím stromkem co uschnul na jaře jsem nenapsal vše. Stromek jsem vysazoval několik týdnů po koupi,  někdy pozdě v květnu a ještě jsem ho trochu nedbale skladoval.
Podzimní termín výsadby broskvoní, 12.11.2013
Muze se sadit na podzim nebo ne? Najde se tu nekdo kdo sadil na podzim a stromek uschl? Z brozkvi vysazenych na podzim mi nikdy zadna neuschla. Za to mi uschla broskev vysazena na jare. Takze mohe prakticke zkusenosti rikaji: Sadte broskve na... celý příspěvek >
Uskladnění usušeného ovoce, 11.11.2013
vyzáří při střetu 4 neutrony...fuj, proč píšete také nesmysly?
Kořen či stonek (avokádo), 10.11.2013
Spatne polozena otazka. Jestli si myslite, ze na druhe strane vyroste stonek, tak se pekne pletete. To co rasi je stonek i koren soucasne.
Red Delicious, 7.11.2013
Taky jsem často prováděl řez během celé zimy, většinou jsem řezal když jsem měl na to náladu, bez ohledu na to, jestli na to byla tzv. nejvhodnější doba. A jestli se to na stromcích negativně projevovalo, tak to nevím, protože jsem neměl... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika