|
Magnolie Genie, 21.2.2014 Vaše obavy jsou oprávněné, kdysi jsem koupil asi metrovou magnolii, jakou už nevím, stála mám dojem něco přes pět stovek. Po výsadbě místo aby přirůstala byla rok od roku menší až asi po deseti letech úpně zanikla. |
 |
Jak napravit řezem tuto révu, 20.2.2014 Wimpi, dokážete nějak odhadnout, jak se změní úroda po střihu dle vašich rad proti současnému stavu? |
 |
|
 |
Volba stromu s kulovitou korunou k plotu, 18.2.2014 A jeste jste zapomnela napsat, ze na podzim pak pada listi. A ze celorocne mohou na strome sedat ptaci a znecistovat vse pod stromem. |
 |
Habr - spon, velikost sazenice, 14.2.2014 Pokud to chcete mít husté od spodu, tak těch 120 cm budete muset pokrátit tak na 20-30 cm. A jestli to chcete mít těsně u plotu a můžete to stříhat z druhé strany plotu, tak to vysaďte tak 30 cm od plotu. A ten váš spon 30 cm, jestli máte dost... celý příspěvek > |
 |
Habr - spon, velikost sazenice, 14.2.2014 Stando, a to si s tím oznamením děláte srandu nebo to myslíte vážně?
|
 |
Elektrická sekačka, 8.2.2014 To si delate asi srandu. Nerikejte ze sekate 3500m2 elektrickou sekackou. To byste musel sekat tak dvakrat tydne a to by jeste jedno sekani zabralo snad cely den! |
 |
Lze již začít s průřezem?, 7.2.2014 Pockejte az se zacne zelenat trava... no jo, ale u nae se trava letos zelena celou zimu. Dokonce mi tu sem tam neco i kvete. Treba rozrazil nebo sedmikrasky. Toz vcil nevim muzu uz prosvetlovat nebo ne? |
 |
Odrody naších dedov a pradedov, 29.1.2014 Tak to jsem byl asi vyjímka, mně meruňky jako díděti i když byly u nás relativně vzácné (ne vždy se ve Zlíně urodily) nikdy nechutnaly. To už jsem vždycky ocenil spíš tu švestku. A už mi to tak zůstalo. |
 |
Kterou letní jabloň?, 23.1.2014 Já třeba teď žádnou letní jabloň nemám, už jsem jich měl několik ale jejich jablka nikdy nikdo nejedl. Jsou vždycky buď ještě zelené a kyselé anebo už přezralé a moučnaté. Možná mezitím mají stádium, kdy jsou půl hodiny skvělá, ale tento okamžik se... celý příspěvek > |
 |
Uzení makrel, 22.1.2014 Vyuzeny tolstolobik je vyborny. Doporucuji. |
 |
|
 |
Kovová podpěra pro růže - jak ukotvit?, 22.1.2014 Jak ukotvit vam neporadim, mozna to bude napsano v navodu. Poradim jen kolik sazenic, pokud tam nasadite pnouci ruzi, bude stacit jedna, pnouci ruze byvaji velke rostliny. |
 |
Zacoudene a nahorkle maso, 17.1.2014 To je možná váš názor, ale to ještě neznemená, že je správný. Já nemám v udírně žádný odtah (je to uzavřená dřevěná bedna) a žádný tmavý nahorklý film se mi tam nevytváří. |
 |
Pozná někdo prosím co to je?, 11.1.2014 A ja jsem myslel, ze to je akat se svetlymi listy. |
 |
Leze česnek, 10.1.2014 A vymyslel to geniální Standa, živě si ho představuji jak se plouží bahnitým česnekovým záhonem, každý gumák obalený bahnitou koulí, a přitom přibahňuje.
|
 |
Leze česnek, 10.1.2014 No, nevím jak dávno pro vás byly ty staré dobré časy a nevím jestli si je ještě pamatujete, ale za mých starých dobrých časů býval v zimě sníh obvykle tak 3 až 4 týdny. Dokonce pamatuji i velmi podobné zimy jako ta letošní, naposledy byla zima... celý příspěvek > |
 |