Příspěvky uživatele - 146.203

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bio přípravky na ochranu rostlin, 4.1.2013
Mne se osvědčil BIOBIT proti housenkám bělásku. Zajímavé je i to, že účinnost preparátu byla i po třech letech dobrá. Zelí stříkám po výskytu malých housenek. Zajímavé je i to, že obvykle bělásci kladou vajíčka na spodek velkých listů, a po postřiku,... celý příspěvek >
Herbicid na jehličnany, 2.1.2013
Stromy se mají sázet a kácet. Přesuňte zodpovědnost případných škod na úředníky životního prostředí.
Na smrku rostou nové větve, 2.1.2013
Mám v lese smrk ztepilý, kde po odstranění větví, narostou z kmene větve nové. Viděl to již někdo z vás? Průměr kmene je asi 10 cm.
Phalaenopsisy nekvetou, 2.1.2013
Phalaenopsisy jsou pěknej plevel. Rostou a kvetou stále. Názorů jak je pěstovat je mnoho. Od téměř suchého substrátu až po pěstování ve vodě. Nejhorší je podle mne přemokřování a nedostatek světla. Průhledný květináč či rosení nemá vliv. Já je... celý příspěvek >
Poškozená fólie na fóliáku - jak ji opravit?, 2.1.2013
I já jsem tento probllém řešil. Stará fólie nejde svařovat. Lepidlo jsem také nenašel. Zatím jsem to řešil látáním fólie polyamidovým nebo polypropylenovým hedvábím. Polyesterové hedvábí se mi časem rozpadlo. Látám to cik cak a ne hustě a ne řídce.... celý příspěvek >
Zahradni solarni osvetleni, 28.10.2012
Pokud máte dostatečný výkon solárního panelu, tak se ten rozdíl nemusí tolik projevit. Můj sol.panel NiMh články "neutahl".Ráno již lampička nesvítila. Paměťový efekt se zde moc neprojeví jelikož se akumulátor do rána dostatečně vybije. Váš neúspěch... celý příspěvek >
Světlušky 2012, 25.10.2012
Nezapomenu na pálení čarodějnic kolem roku 1968. S kamarádem jsme obcházeli ohně a najednou vidíme svíticí mez. Mohlo to být kolem tří metrů dlouhé. Byla to krása. Samozřejmě jsme úkaz prozkoumali a zjistili, že se jedná o světlušky. Světlušky... celý příspěvek >
Zahradni solarni osvetleni, 25.10.2012
Chcete-li dlouho svítit se solárními lampičkami tak je občas nutné udělat údržbu. Základ je dobře nakoupit. Kupujte lampičky s velkým solárním panelem a pokud možno skleněnným. Je dobré koupit několik lampiček stejného typu s tím rizikem, že koupíte... celý příspěvek >
Phalaenopsis - uhnilé kořeny?, 19.10.2012
Pokud listy nejsou gumové, tak kořeny jsou v pořádku a neuhnilé.Listy jsou zřejmě spálené od ostrého slunce.
Uskladnění vajec, 27.8.2012
U nás se vajíčka nikdy do chladničky nedávala. Nynější samorozmrazovací chladničky by se na potraviny neměly používat.V těchto módních krabicích kolísá teplota. Na běžné uskladnění používáme sklípek, kde se pohybuje teplota od 8stupňů do 18 stupňů... celý příspěvek >
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 26.8.2012
Po třiceti letech experimentování nalézt recept dříve vyráběných znojemských okurek jsem ochutnal od Hamé - Znojmia okurky. Byl to pro mne šok, "znojemský vocas" jak jsem nazval tu libou chuť, nikde. Po otevření další sklenice se situace opakovala.... celý příspěvek >
Pěstování orchidejí, 16.7.2012 Obsahuje fotku
Zásadně zelené stvoly neodstraňuji. Vyroste z nich nová rostlina nebo květy. Jak je vidět, stvoly jsou dlouhé téměř metr. Na rostlině je přes 60 květů.
Pěstování orchidejí, 15.7.2012
Trochu ji potrapte. Nepřihnojovat, zalévat tak málo až změknou listy, hlavně nepřemokřovat.
Pochlubte se jak vám kvetou Orchideje, 15.7.2012 Obsahuje fotku
Já pěstuji orchidej na okně směrem k jihu. Květináč je neprůhledný hliněnný. Zalévám ji téměř každý den. Vlhkost mám od 20% do 80 % a nerosím ji. V zimě na ní praží radiátor. To se ji líbí asi nejméně, jelikož květy dříve odkvétají. Máme ji přes tři... celý příspěvek >
Nepálivá ředkvička, 12.11.2010
Já to řeším tak, že ji přikusuji ke chlebu nebo rohlíku se salámem.Necítím ani náznak pálení.  
Další diskuze:  11121314  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika