|
Příspěvky uživatele - 88.107
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký křovinořez, 7.4.2016 Já si myslím, že to nějak moc řešíte. Je to možná tím, že jsem člověk líný se o něco zajímat, ale koupil jsem si tento obyčejný - ECHO GTE-350 a slouží perfektně ;)
|  | Zkušenosti s elektrickou ruční pilou Narex, 8.2.2016 Rozhodně souhlasím. Bydlíme u Bučovic- domovině značky Narex, ale ze zkušeností s prořezávání naší nové zahrady nám jednoznačně nejlépe vychází Dolmar. Koupili jsme ji tedy v obchodě, kde nám nabídli i servisní služby.
René |  |
|  | Hmyzí hotel, 31.12.2015 Zdravím. Děda na stará kolena začíná včelařit a chtěl bych mu k narozeninám pořídit nějaký hmyizí hotel, o kterém několikrát mluvil, že by si chtěl pořídit nebo vyrobit. Mám si při výběru dát na něco pozor? velikost / materiál / barva...? nebo je to... celý příspěvek > |  | Kvalitni drtic vetvi, 12.10.2015 Muzete mi prosim doporucit nejaky kvalitni drtic vetvi? V nasem rozsahlem sade prorezavame a kacime stromy, tak potrebuju nejaky spolehlivy. Zatim mi byl doporucen elektrický drtič větví Dolmar FH2500 ale samozrejme bych byl rad za nejaky... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|