|
Příspěvky uživatele - 166.79
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Raná meruňka na Jižní Moravu, 8.2.2016 Moc děkuji všem za rady. Jsem si vědoma toho, že Velkopavlovická má skvělou chuť, ale na ty dřívější koláče snad něco bude. O prodloužení doby sběru totiž přesně jde. Asi zkusím Leskoru a Radku a uvidím, jestli se osvědčí. Hezký den všem Lucie |  | Raná meruňka na Jižní Moravu, 6.2.2016 Dobrý den,
poradil byste mi někdo, prosím, jakou chutnou ranou meruňku bych mohla koupit pro přátele do Kobylí? Mají sad plný Velkopavlovických a Maďarek a pořád mluví o tom, že by chtěli nějakou ranou, ale že žádná určitě není dobrá. Já věřím,... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2016, 7.1.2016 Také já se musím přidat k oběma diskutujícím. Mám výbornou zkušenost s kumatem (semena z rajčete od vietnamce). napřed se mi všichni smáli a pak na mne skoro nezbylo. Plodná odrůda, nebyly s ní problémy. pěstovala jsem již dva roky a budu i nadále.... celý příspěvek > |  |
|
|
|