Příspěvky uživatele - 166.79

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Raná meruňka na Jižní Moravu, 8.2.2016
Moc děkuji všem za rady. Jsem si vědoma toho, že Velkopavlovická má skvělou chuť, ale na ty dřívější koláče snad něco bude. O prodloužení doby sběru totiž přesně jde. Asi zkusím Leskoru a Radku a uvidím, jestli se osvědčí. Hezký den všem Lucie
Raná meruňka na Jižní Moravu, 6.2.2016
Dobrý den, poradil byste mi někdo, prosím, jakou chutnou ranou meruňku bych mohla koupit pro přátele do Kobylí? Mají sad plný Velkopavlovických a Maďarek a pořád mluví o tom, že by chtěli nějakou ranou, ale že žádná určitě není dobrá. Já věřím,... celý příspěvek >
Rajčata 2016, 7.1.2016
Také já se musím přidat k oběma diskutujícím. Mám výbornou zkušenost s kumatem (semena z rajčete od vietnamce). napřed se mi všichni smáli a pak na mne skoro nezbylo. Plodná odrůda, nebyly s ní problémy. pěstovala jsem již dva roky a budu i nadále.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika