Příspěvky uživatele - 65.68

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
strom pro zahradni sezeni, 11.11.2008 Obsahuje fotku
fagus sylvatica asplenifolia
strom pro zahradni sezeni, 11.11.2008
Myslím, že zásadní pro Vás je, abyste si neprodlužovala čekání na stín až strom povyroste ale koupila si listnáč naroubovaný v potřebné výšce na kmeni. Velmi podobný požadavek jsem řešil na své zahradě letos a zakoupil jsem javor acer platanoides... celý příspěvek >
Japonské javory, 10.11.2008
Jsou to lázně Jeseník, u budovy Priessnitz?
Jaký listnáč jako solitér?, 17.10.2008
Fagus sylvatica asplenifolia
Stříhání buku a myrobalánu, 29.9.2008
Buk je často používán do živých plotů, tedy může být stříhán a tvarován ale je to práce navíc, do které se vám časem nebude chtít a pak je buk zlým pánem, neboť vyroste ve vysoký strom. Existují buky, které lze s trochou štěstí zakoupit i u... celý příspěvek >
Listnatý sloupovitý strom, 29.9.2008
Zkuste se podívat na web na carpinus betulus monumentalis. U nás se dá najít zahradnictví, kde je hustý 40cm v průměru a cca 50cm vysoký za pár stovek.
Cedrus deodara / atlantica na severní Moravě, 25.9.2008
Díky za další informaci o cedrech v našich zeměpisných výškách. Na zahradě mám pár desítek jehličnatých čarověníků, ale cedry ne. Přiznám se, že neznám nikoho, kdo by je nabízel. Neporadíte zdroj?
Je to buk?, 21.8.2008
Usuzuju na buk z toho, jak stromek vypadá. Tzn. dnes jsou ve školkách v Něměcku druhy, které dorazí se zpožděním k nám, než je někdo naroubuje... a protože soudný člověk neví všechno zeptal jsem se. Na zahradě mám fagsylv Sandrode, přibude fagsylv... celý příspěvek >
Je to buk?, 21.8.2008 Obsahuje fotku
Pomůže někdo s určením tohoto stromku? Borka připomíná buk, je šedá a hladká. Ale ten list??? Stromek pochopitelně bez jakéhokoliv označení.
O jakou palmu se jedná?, 15.8.2008
Washingtonie v Chorvatsku rostou!  Zajeďte si na ostrov Murter, kde najdete rstliny přibližně stejné velikosti. Prodává je i místní květinářství. Jinak opravdu nelze z druhého obrázku určit o jakou palmu se jedná...
O jakou palmu se jedná?, 4.8.2008
První obrázek je Phoenix canariensis; druhý zachycuje pravděpodobně Washingtonianu, ale toto určení není 100%, chybí více detailů... 
Jaký jehličnan je na fotografii?, 29.7.2008
oprava chamaecyparis thyoides!!!
Jaký jehličnan je na fotografii?, 29.7.2008
mne to přijde jako nejaky kultivar z rady thuja thyoides, ty jehlicky zdanlive pripominaji jalovec...
fagus sylvatica dawyck purple, 21.7.2008
Na stromku jsou soustavně molice. Je to běžný jev nebo důsledek vlhčího počasí července? Je třeba opravdu po celý vegetační rok ošetřovat postřikem, doporučte jaký???
Ginkgo variegata, 20.6.2008
Dočetl jsem se, že gingko s bíle panašovanými listy (variegata) často tuto vlastnost často ztrácí a stane se zeleným. Jaké máte zkušenosti vy?
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika