Příspěvky uživatele - 184.133

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nezavážu a nezavážu, 13.3.2017
S tím utažením po podvléknutí to vidím jako Standa. Jak vážu, tak se snažím, aby se mi páska nekroutila, klouzala mezi prsty. Trochu ji natahuji a poslední tři otočky dělám z "pevného držení". Páska se zkroutí a podvléká se snáž. A lépe drží.  
Rajčata 2017, 9.3.2017
S hlubokým sázením (40-50 cm) nemám moc dobré zkušenosti. Kořeny v té hloubce přestávaly růst, nahradily je nové, ze stonku, nejvíce jich bylo okolo 20-30 cm hloubky.  Asi jim tam dole něco chybělo. 
Rajčata 2017, 8.3.2017
Pokud nebude nějaké extrémní sucho a občas normálně zaprší, rajčata vydrží. Prakticky je přes léto nezalévám, jen Stupické a Tamino musím. Ty mají menší a mělčí kořenový bal. Rajčata na poli také nikdo nezalévá, i když tam jsou to zpravidla semenáče.... celý příspěvek >
Asijská hrušeň - proč nepřežila?, 8.3.2017
1. Jaký stav byste v tuhle dobu čekala? 2. I když je řez na vrcholu rozostřený, zdá se mi, že vidím zelené (a tudíž živé) lýko na řezu. 3. Na rašení je u čerstvě (jedno jestli na podzim nebo teď na jaře) vysazeného stromku ještě brzo a... celý příspěvek >
Řez Jabloň, 7.3.2017
Ono přijde 157.239, že dole, jak je ta tráva u kmínku je podrůstající podnož. Když odstraníte ten drn okolo kmene v kruhu cca 30-50 cm od kmene a dosypete místo drnu kvalitní kompost nebo koupený univerzální substrát bude to stačit. Kolík či opora u... celý příspěvek >
Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 7.3.2017
Calypso mizí z obou trhů, nejen v malých obalech, ale i ve velkých. Thiacloprid už není registrován.
Řez broskvoně, 7.3.2017
Ani se nedivím, že pan doktor poslal 238.140 na internet. Pisatel se tady měl ptát a na Seznam (mám ho rád) koukat už před několika roky. Je tam možná 4x víc hmoty než by mělo v tomto věku stromku být. To by chtělo najít řezáče peckovin (broskvoní) v... celý příspěvek >
MM 106, 7.3.2017
Dělal jsem to podobně, jen s menší dírou 50x50x50, pletivo shora jsem nedával, jen jsem ho nechal pár cm koukat nad zem. Ať si rejdí hryzec okolo. Nikdy ho (je) nenapadlo přeskočit to pletivo a krmit se v "koši". Když by odkousával kořínky okolo... celý příspěvek >
Zásyp révy - přežije?, 7.3.2017
To je jako postupné otužování, to by neměl být problém když každý rok přibyde trochu. Další možnost je udělat tubus okolo kmínku, to by zásyp vůbec nevadil. Občas se to dělá u stromů v zástavbě, když se okolo nich zvyšuje terén. 
Mucenka, Passion Fruit, Maracuja, 3.3.2017
Passiflora edulis to bude. V nádobě se pěstovat dá, plody mají stejnou chuť i z domova. Léto slunce, i přes +25 °C, zima cca +10 °C, v březnu seříznout na pár oček. Venku nepřezimuje, kvete a plodí od 2-3 roku, kvete na vyzrálých nových přírůstcích.... celý příspěvek >
Kam kráčí zahrádkář?, 27.2.2017
Pane doktore, víte, že mám v zahrdním domku plastová okna? Oni jsou zahrádkáři čím dál tím více na trávníky, na trvalky, tůje a grilování a pohodlné bydlení i na zahradě. Těch pěstitelů ovoce a zeleniny spíše ubývá a tak nemůže být celý časopis o... celý příspěvek >
Výsledky organoleptického hodnocení jablek Lysice 2016, 24.2.2017
Zahrádkářský web - odborné informace - degustace v ČZS - degustace jablek. V Pačejově zase byly jablka od pana Kumšty a ve srovnání se Střížovickými dopadly velmi překvapivě!
Japonské brambory - Stachys Sieboldii, 17.2.2017
Čistec jsem pěstoval, nic moc. Křehké housenky, něco jako topinambur. Ten koeficient množení je nesmysl. Z kila sadby 2,5 tuny sklizeň. A jako permalultura s takovým výkonem? Přijde mi to jako reklama stejné číslo odpovídá na dotaz. A při tom na... celý příspěvek >
Asimina Triloba, 13.2.2017
      Na podzim 2016 jsem dostal a ochutnal Asiminu z Mladé Vožice. To je dost vysoko. A měli jí ve dvou ze třech zahrad spíše v polostínu, v žádném případě osamoceně, na úpalu. Viděl jsem i plodící rostlinu v nedalekém Hlasivu u... celý příspěvek >
Stínomilné hrnkové květiny, odolnost do -5°C, 3.2.2017
Nepíšete, kolik je tam v létě, ale celoroční chlad a méně světla v prostředí vydrží i barvínky, břečťany, zimolezy (L. pileata, L. japonica), nižší stálezelené skalníky. Potíž nebývá zas tak často s růstem, ale s napadením škůdci, zejména sviluškou.... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika