Příspěvky uživatele - 147.46

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Spenat z nati redkvicky, 3.7.2012
No to neni uplne pravda. napr. zpracovavam listi z pastynaku a ted jsem zjestila, ze se to nema, ze to je jedovate. ja to davam dovyvaru a polevek a moc nam to chutna a stale ziju... No ale asi jsem si moc nepomohla, kdyz to serviruju cele rodine.... celý příspěvek >
Rajcata - zlutave skrny na listu a hnedave vespod, 3.7.2012
Dekuji, myslim, ze prave tu cern mam v zacatku na zahradce. Chci strikat take tam, ale cekam, ze bude dnes prset. Jak dlouho to musi byt pred destem? To, co mam ve skleniku to ale neni. Snad opravdu dnes udelam ten obrazek. Dnes zas musim obrat rybiz... celý příspěvek >
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 3.7.2012
Dobry den, zalozila jsem diskusi o kompostu, mohl byste prispet detajlnim popisem, at my novi vime. Diky
Muzu dat na kompost nat z rostlin s postrikem akrobat, bravo...?, 3.7.2012
Dobry den, zajima me, jestli jsou vsechny ty spreje, co se davaji na zahradku proti msicim atd... herbicidy ci muzu pak zbytky dat na kompost... Take me zajima, co se to katrovani... Diky
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 3.7.2012
dobry den, myslim si to same, co pan prede mnou. Zkroucene listy nejsou na zavadu, budte radi, ze nemate nic jineho. minuly rok jsem mela listy zkroucene celou dobu a kdybych vcas poznala svilusku, tak mi rodi do zimy. No holt kazdy se uci.
Sviluška na okurkách?, 2.7.2012
tak vertimec zabral, uz mam okurky
Spenat z nati redkvicky, 2.7.2012
zkousela jsem delat spenat z nati redkvicek. Je to docela dobre, mozna lepsi nez pravy spenat. Neni to nahodou jedovate nebo tak neco? Muze s eto jist?
Pěstování pastináku, 2.7.2012
to si delate legraci s tou jedovatosti ne? Ja to vyvaruji v polevce. je to spolehliva informace?
Brokolice, kvetak - horke, 2.7.2012
Dobry den, roste mi krasna brokolice i kvetak. Bohuzel ale chut teeda hrozna. Je dost horka, a proto se hodi leda tak na ppolevku. My mame radi cerstvou. nevim, co delam spatne. Letos kvetak horsi nez kdy jindy, myslim chutove. Take se mi zdalo, ze... celý příspěvek >
Černání/hnědnutí listů rajčat, 2.7.2012
No me to zacalo delat take, myslela jsem, ze to je prave plisen bramborova... Uvidime
Rajcata - zlutave skrny na listu a hnedave vespod, 2.7.2012
co je to septorioza? Da se to nejak znicit? Proc je to ve skleniku a venku ne? Mam doma postrik Acrobat, Ortivu, zabere neco, foto pridam az zitra, nestihla jsem. Dik
Jak se uskladnuje bila redkev?, 2.7.2012
dobry den, chtela jsem se zeptat, jak se uskladnuje bila redkev. Uz by se ted nekdy mela tahat, ne? Dik za rady
Bílá ředkev, 2.7.2012
No to by me taky zajimalo, mam stejny problem... snad nam nekdo poradi
Rajcata - zlutave skrny na listu a hnedave vespod, 2.7.2012
na list nezalivam, ale postrik jsem pred nedavnem aplikovala. Pokusim se dnes dat foto, ale az vecer. moc by se mi ulevilo, kdyby to nebyla plisen, rajcata jsou krasna, bylo by jich skoda. Dik
Rajcata - zlutave skrny na listu a hnedave vespod, 1.7.2012
Dobry den, pestuji rajcata ve skleniku i venku. Venku jsou vporadku, ale ve skleniku maji svetle zlutave bile skvrnky, stejnomerne rozprostrene, zespod bud nejde videt nic, nebo hnedava semisova skvrnka. Myslela jsem si, ze to je plisen, ale okurky... celý příspěvek >
Další diskuze:  515253  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika