|
Příspěvky uživatele - 147.46
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Spenat z nati redkvicky, 9.7.2012 No uz jsem zacala, uz mam vysazeno, ale prece jen neco z te redkvickove nati bych take uvitala, protoze ji mam hafo... |  | Kdy sklizet ranou mrkev a petrzel?, 9.7.2012 Dobry den,
kdy se sklizi rana mrkev a take petrzel? Kdy se pak sklizi pozdni. Dik za rady |  |
|  | Jak pestovat cesnek z pacibulek?, 9.7.2012 Dobry den, nikdy jsem to nedelala, ale slysela jsem, ze je dobre kvuli ozdraveni sadby vypestovat novy cesnek z pacibulek. Uz mam nejake nechane, ale kdy to mam utrhnout? Kdy zasadit? Kdy vytrhat a znovu zasadit? Cesnek vubec nekvete? Dik |  | Kde seženu medvědí česnek?, 9.7.2012 co je to medvedi cesnek? Jak se lisi od ceskeho a k cemu slouzi? |  | Spenat z nati redkvicky, 9.7.2012 dobry den, tak brozurka jeste neni na svete?
|  | Nehasene vapno na zahradu?, 9.7.2012 takze vubec nevadi, ze jsem na podzim hnojila, na jare mohu povapnit, chapu to spravne, ze? |  | Kdy se sklizi brambory, 9.7.2012 Nat uz mi klesla davno, je hodne velka, klesla mi drive nez jsem brambory kvetly, podle toho to nepoznam, ale jeste nezloutnou, takze asi jeste ne, ze? |  | Nehasene vapno na zahradu?, 8.7.2012 Dobry den, babicka me porad presvedcuje, abych pouzila nehasene vapno na podzim nebo pohnojila. V obchode mi rekli, ze muzu na podzim pohnojit a na jaro dat vapno. Jaky smysl to vapno na zahrade ma? Muze se to kombinovat. Vim, ze se dava vapno do... celý příspěvek > |  | Kdy se sklizi brambory, 8.7.2012 Kdy se prosim sklizi brambory? Zasadila jsem posledni tyden v dubnu a mela bych mit ranou odrudu, uz kvetly Diky |  | Muzu dat na kompost nat z rostlin s postrikem akrobat, bravo...?, 8.7.2012 tak dik, uz mam predstavu, hlavne jsem nevedela, co presne patri mezi herbicidy |  |
|  | Malé bulvy celeru, 3.7.2012 Co to je okratit? |  | Malé bulvy celeru, 3.7.2012 Jak zpretrham korinky, kdyz jsou pod zemi? |  | Muzu dat na kompost nat z rostlin s postrikem akrobat, bravo...?, 3.7.2012 to katrovani se musi delat? Take planuji delat kompost 3 roky, to by se melo rozlozit, ne? Je dobre take pri prehazovani prisypat vapno mezi vrstvy? |  | Postřik rajčat proti plísni bramborové, 3.7.2012 tak to jsem zvedava na vyhodnoceni |  | Postřik rajčat proti plísni bramborové, 3.7.2012 To pomaha, odejdou nebo chcipnou? |  |
 |
|
|
|