|
Příspěvky uživatele - 147.46
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dýně gigant - lze zkrátit?, 12.7.2012 Moc dekuji, zitra provedu... Strikate necim? |  | Jaky je rozdil mezi cuketou a tykvi, 12.7.2012 Aha tak dik za vhled... |  |
|  | Jaky je rozdil mezi cuketou a tykvi, 11.7.2012 Dobry den,
letos jsem si nasadila dyni Golias, zlutou cuketu, klasicke kerickove cukety a myslim nejakou tykev. Trochu se mi to asi vymklo, nektere totiz maji silene slahouny, tak asi zastipnu. Zajima me, jaky je vlastne rozdil mezi tykvi a... celý příspěvek > |  | Malé bulvy celeru, 11.7.2012 Opravuji zkouseni a take me jeste napadlo, co treba hnojit jichou z kopriv? |  | Dýně gigant - lze zkrátit?, 11.7.2012 zastipovat znamena, ze proste v libovolenem miste strihnu? A kolik slahounu tak nechat? Mam gigant, ma kvety, ale plod zatim neni... |  | Problémy s listy u cukety, 11.7.2012 Mela jsem to minuly rok a nevim, co to je. Znicilo mi to vswechny cukety a ortiva nezabrala. Jedine, co pomahalo bylo vsechny napadene listy orvat, cuketa poporosla a vypustila nove, napadalo to i plody. Trhejte listy. Kdyz to tak nechate, znici vam... celý příspěvek > |  | Malé bulvy celeru, 11.7.2012 Dobry den, pristi rok si chci take sadbu vypestovat. Popiste mi prosim, jak se presne provadi to okraceni. to jak strihnu koreny nebo co. A co je mysleno tim, ze okratit 2x? Take me zajima, zda staci nalozit ten hnuj do vody na tyden. Mam jen... celý příspěvek > |  | Malé bulvy celeru, 11.7.2012 A jak se to zpretrhani provadi? |  | Česnek bez stroužků, 11.7.2012 Aha tak dik a jeste se zeptam, jestli je pravda, ze takto nove vypestovany cesnek bude kvalitnejsi, palivejsi a vetsi? Jinak me take zajima, kdybych nechala cesnek vykvest na poli, tak bych pak mela seminka? To jste nekdy delala? |  | Jak pestovat cesnek z pacibulek?, 11.7.2012 tak jo, a kdyz budu sadit na podzim, tak take hluboko, aby nevymrzly jako normalni cesnek? Je take pravda, ze kdyz budu pestovat sadbu pres pacibulky, tak se cesnek zkvalitni a ziska vice na ostrosti a velikosti? Jinak me ciste teoreticky zajimaji ta... celý příspěvek > |  |
|  | Kdy sklizet ranou mrkev a petrzel?, 11.7.2012 Moc dekuji. Jeste se chci reptat, jak skladovat redkev. Nevite nekdo? |  | Jak pestovat cesnek z pacibulek?, 11.7.2012 A kdybych to nechala vykvest a odkvest, tak tam budou seminka jeste vedle tech pacibulek? Pacibulek tam totiz neni moc. Jestli to spravne chapu, pak jsou to takove ty kulicky v prumeru 5mm a nekdy z nich vyrusta i ten kvitek, jak pisete. Vetsinu... celý příspěvek > |  | Česnek bez stroužků, 11.7.2012 Moje pacibulky jsou takova kapka, kde je teda spodek a kde vrch? Co s nimi mam delat do jara? Dat do sklepa, nebo mit doma v teple? Neshniji? |  | Jak pestovat cesnek z pacibulek?, 11.7.2012 A co pak s vydrolenyma?Kdy sadite a kdy sklizite? |  | Kdy sklizet ranou mrkev a petrzel?, 11.7.2012 Mohu ted zaset jeste tu druhou mrkev? Ktery typ? Doroste jeste? |  |
 |
|
|
|