Příspěvky uživatele - 147.46

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vystipovani rajcat, 8.5.2013
Dobry den, rada bych se dozvedela, jak vystipovat rajcata. Obvykle jsem nechavala hlavni stonek a bocni vetvicky vyrustajici nad listy vystipovala. Ono se ale pak take stavalo, ze bocni vetvicky na hlavnim stonku se zmenily v dalsi vyhon. je tedy... celý příspěvek >
Vyštipování poupat u paprik, 8.5.2013
Dobry den, chtela bych se zeptat, jak poznam, ze uz kvety nemam otrhavat. Jak poznam, ze uz je paprika dost velka a silna... Je to o velikosti napr 1 m? Dekuji
Klíčení paprik, 21.2.2013
Ja dala papriky pod malou vrstvicku hliny do velkeho kvetinace a prikryla igelitem. Uz sice nektere zacaly klicit, ale zda se, ze u nekterych klicku jsou takove bile chomacky, strapecky jako by to byla plisen. Je to tim igelitem? Je to nad... celý příspěvek >
Sadba křenu, 2.11.2012
souhlasim, dojdete si k rybniku ci potoku a vykopnete. kren ma rad vlhko a slunce
Malé bulvy celeru, 17.8.2012
dobry den, zkracovani korenu pri presazovani rozumim. Vyse host pise, ze zpretrhani provadi, ze celer ojede nozem kolem dokola. Jak hluboko se to dela? A muze se to delat treba i tedka nebo uz je na to pozde? Jak casto se to dela?
Malé bulvy celeru, 16.8.2012
a ojel jste je jen na povrchu u hliny nebo jste nuz zabodl do hliny a udelal kolo?
Zrání rajčat, 1.8.2012
teda, jak to delate, ze mate tolik plodu? Je to odrudou? Bejbina maji jaky odborny nazev, kdybych chtela koupit pristi rok... Dik
Jak mnozit cesnek nepalicak, 18.7.2012
Dobry den, chci se zeptat, jak mnozit nepalicak, aby nezdegeneroval... Palicaky se daji pres pacibulky, ale nepalicaky nevyhaneji zadny stvol, tak jak jinak rozmnozit nez jen rozsazenim strouzku. To pak ale, jak jsem se docetla dochazi k degeneraci a... celý příspěvek >
Pěstování česneku ze semen, 18.7.2012
zajimave, take jsem se doslechla, ze to nejde. A kde jste je koupila? Obchod nebo pestitel? Jaky byl cesnek?
Cesnek roste do nati, 18.7.2012
Dobry den, pokud vite, ze jsou palice opravdu male a jen nate jsou zelene, tak mate prehnojeno. Pokud je opravdu hodne dusiku, pak rostou hlavne do nate. Vlastni zkusenost
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 15.7.2012
Ja semena asi poridim z USA, kdyz se tady nedaji vymenovat, coz povazuji za velmi hloupe. Jsou to ty same? Tam vsude pisu, ze dorustaji max 25 kg, ale spise 13. Taky se pise, ze hlavne v teple, coz teda Cesko moc neni. No uvidi se. 
Brokolice, kvetak - horke, 15.7.2012
Dekuji za reakci, to je opravdu mozne, ja dost pohnojila sice normalnim hnojem, ale vydatne nebot jsem to rok predem nestihla. Tento rok dam asi jen vapno a hnojit nebudu a uvidime. mam brokolici jeste venku a tam jsem navezla jen velmi ulezeny... celý příspěvek >
Dýně gigant - lze zkrátit?, 13.7.2012
No to samozrejme chapu, ale pokud napr nestriknete rajcata, tak nic nemate a doufam v to, ze pokud dodrzim OL, pak zadna rezidua nejsou, aspon tak mi to bylo vysvetleno. Na okurkach jsem napr mela svilusky, tak jsem take musela strikat, jinak by mi... celý příspěvek >
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 13.7.2012
a kde bydlite, pestujete v Cesku?
Problémy s listy u cukety, 12.7.2012
Dobry den, melo by se to zvetit. akorat vam poradim, ze pokud se objevi znova napadeny listek, tak hned odstranit. Me to bylo lito, ale pak jsem litovala, nebot se to znova rozjelo. Ona znova obrazi, i listky i plody, uvidite. jen doporucuji nejaky... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika