Příspěvky uživatele - 147.46

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cerny skudce na kedlubnech, 13.5.2013
tak to u me nefunguje, tedka porad prsi, je pravda, ze nejsou videt, ale sem tam se schovavaji pod listy atd... Take polevam poctive... a vubec to s nimi nehne. Drepi na miste...
Hokaido - problém, 13.5.2013
To netusim, ale mam podezreni na slimaky. Jednou jsem ho tam pristihla... Vypada to sice jako pukle, ale zdani muze klamat. Jestli se bojite, necim prudusnym bych to obalila. papir nebo netkana textilie. myslim jen to poskozene misto. Pokud to je... celý příspěvek >
Svetle zelene sazenice paprik, 13.5.2013
dam a pak dam vedet i pro ostatni
Hokaido - problém, 13.5.2013
Ja myslim, ze to je OK, minuly rok se to delo take, ale nijak to neovlivnilo rostlinu. Nebojite se, ze Vam venku muze Hokaido jeste zamrznout. Minuly rok byli zmrzli o tyden pozdeji...
Pouziti dyni Lungo, Melonette, Blue Banana, Ibiza, 13.5.2013
Dobry den, letos zacinam se sadbou dyni, nebot mi jeden dobry pan poslal sva seminka na vyzkouseni. Vzdy jsem mela jen typicke obycejne jako Golias atd... Jenze kompotu mame jiz dost a rada bych je pouzivala na polevky, omacky, peceni atd... Mate... celý příspěvek >
Cerny skudce na kedlubnech, 13.5.2013
No dekuji, ale nevite, jak se ho zbavit? jinak asi nebudu mit zadne kedlubny...
Hnojení rajčat, 13.5.2013
cetla jsem to take nekde jako radu a zkusila minuly rok poprve. Ve skleniku jsem nestrikala a rajcata chytla celkem brzo plisen, venku jsem pouzivala koprivy a nic, mozna par oschlych listku, ale rajcata vydrzela az do mrazu, nemusela jsem zadnou... celý příspěvek >
Hnojení rajčat, 12.5.2013
ja se chemic. hnojivum vyhybam. Nakladam koprivu do vody nebo redim slepicince. Take se vyplati mezi rajcata sazet celer. vzajemne si prospivaji. Celr miluje chlor a rajce ho nesnasi, oba maji radi prihnojeni. Proti plisni se take strika timto... celý příspěvek >
Svetle zelene sazenice paprik, 12.5.2013
Chci sazet asi za tyden...
Je to jedna odruda a mela jsem je za obrovskymi okny na stejne svetove strane asi na 6-ti metrech vedle sebe ve 3 radach. Pozice ale asi na to nema vliv, nebot svetle zelene rostly po cele delce oken, nahodne.
Červená růžičková kapusta, 12.5.2013
Ja ji dostala od zname. Prodavaji ji take v Polsku. Zasadila jsem seminka do skleniku. Zatim bohuzel nic nevylezlo, je to uz dost dlouho, ale myslim, ze to muze trvat i 3 tydny, tak uvidime...
Cerny skudce na kedlubnech, 12.5.2013
Dobry den, mam na kedlubnech male cerne broucky, nekteri z nich maji zlute pasky po stranach. Lezou, ale pokud se jich snazim dotknout, pak i skacou. Je to drepcik? Ma par milimetru... Oziraji listy kedlubnu, delaji v nich male dirky a take se... celý příspěvek >
Dobry den, potrebovala bych radu ohledne paprik. Mam asi 70 sazenicek pripravenych pro sklenik. K me nelibosti vsak vypadaji ruzne. Jedny jsou krasne vysoke, asi 40 cm, pevne a syte zelene s velkymi listy, pak mam asi 20 o polovinu mensich se... celý příspěvek >
Jak sázet česnek, 12.5.2013
Dobry den, mate pravdu, ze i ostatni odrudy cesneku pri dobrych podminkach rostou dobre. Sila ceskeho cesneku oproti spanelskeho a francouzskeho je v tom, ze obsahuje dvojnasobne mnozstvi prospesnych silic, ktere maji antibioticke ucinky. Nema to... celý příspěvek >
Vystipovani rajcat, 11.5.2013
dekuji za radu, vypada to dobre... jak to delate, ze mate tolik rajcatek? Nikdy nemam tak obsypane stromky...
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika