Příspěvky uživatele - 147.46

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za odrudu jablone?, 30.3.2014
Dobry den, potrebovala bych poradit od nekoho zkuseneho, kdo se vyzna v jablonich. Rada bych si na zahradu poridila jablon, ktera ma fialova jablicka podlouheho tvaru a sladke zvlastni chuti. Kdysi se tato jablka prodavala v kazdem obchode. Ted uz... celý příspěvek >
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 20.1.2014
Dobry den, prave mati zpracovavala toho zajimaveho krizence, zelenou kouli, kterou tady vidite vyse na obrazku ve starych zpravach. Rikala jsem si, ze buh vi, co to bude a z cim je to zkrizene. Rikala jsem si, ze jestli y cuketou, tak to bude... celý příspěvek >
Rozmarýn - moje poznatky, 10.12.2013
diky
Rozmarýn - moje poznatky, 6.12.2013
dobry den, chci se zeptat, jestli pred zazimovanim rozmaryn serezete nebo ho nechate tak a pouzivate pres zimu? Musi se zalevat nebo muzu celou zimu nechat nezelite? Diky za rady
Pokojova rajcatka, 13.11.2013
Dobry den,  chtela jsem se zeptat, jestli by mi nekdo mohl doporucit nejakou odrudu pokojovych rajcatek a kde je sehnat. Chtela bych mit pres zimu na okne pro deti. Cekat do cervence je moc dlouho. Diky Eva
Skladba sadby na zahradě, 13.11.2013
tak si kliknete na odkaz vyse a mate to krasne prehledne v tabulce. Jsem moc rada za ten odkaz. Nikdy jsem nevedela co sadit k sobe...
Rajčata pro sezónu 2014, 4.11.2013
Chtela jsem se vas zeptat, jestli nahodou nekdo nemate pokojova rajcatka, ktera se daji pestovat pres zimu v byte na okne. Kdysi jsme je meli, ale to kdyz ja byla mala. Shanim seminka. Jiste budou ruzne odrudy, ale ja se v tom nevyznam. Mate nekdo... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 4.11.2013
No tak to se mate, me zmrzlo vse, myslim rajcata, i kdyz byla ve skleniku. Bylo tady asi -4 Ostrava uz 1. rijna. Pak sice bylo 20, ale to uz mi bylo k nicemu. Mela jsem ale asi taky dost smulu. Moje matka ma sklenik o 2 km dal a sklenik ji vydrzel.... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 1.11.2013
no ja letos mela vetsinu paprik ve skleniku a uroda byla ohromujici. Navic je tam mam dodnes, jen nektere pomrzly, ale vetsina zustala. Zato rajcata pri mrazech kompletne odesla. Pestuji vsak pouze rajcata tyckova, zatim... Minuly rok mi ve skleniku... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 31.10.2013
nejake napady by byly, i nadseni, bohuzel chybi podpora protejsku a s novym prirustkem do rodiny to bude pro me takrka nemozne. Pro Vas by ale mohlo byt zajimave pestovani divokych rajcatek, ktere se nemusi vystipavat, plazi se na zemi a nenapada je... celý příspěvek >
Papriky - 2013, 24.10.2013
Ok pockam na recept
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 19.10.2013
Dobry den, pres vikend chci udelat stavu a marmeladu z dyni. Mate nekdo nejaky dobry recept? Cim mene cukru, tim lepe. Moc dekuji
Papriky - 2013, 19.10.2013
Letos jsem mela take krasnou urodu ve skleniku. Dokonce jsem ani nemusela strikat proti msicim. Parada. Foto bohuzel nemam, ale vypadalo to podobne jako na obrazku, akorat mnozstvi bylo mnohem vetsi. Je ale pravda, ze jsem mela kolem 70 sazenicek.... celý příspěvek >
Hnojeni a vapneni, 15.10.2013
dobry den, tak jsem se ptala v tom Baumaxu, ale maji jen 10 kg za 119 kc. Nevite nahodou, jaka to byla gramaz za tech 99? To by asi bylo moc drahe. Jinak co je to KVK? Nasla uz jsem nejake prodejce na internetu, ale stale se snazim, najit neco... celý příspěvek >
Hnojeni a vapneni, 14.10.2013
dekuji za info, to mam blizko v Ostrave, zkusim to, je to nejrychlejsi cesta
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika