Příspěvky uživatele - 147.46

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bio postrik na plisen okurek a rajcat, 3.9.2014
Tak dik, zkusim, ale ty bramboraky me lakaji ze vsehhoo nejvice. Tim azacnu
Bio postrik na plisen okurek a rajcat, 3.9.2014
a do bramboraku loupete ci delate i se slupkou, bojuji se skrabanim. JInak proti smazenym jidlum nic nemam, jen se to nesmi prehanet. Jasne je, ze zdrave to neni, ale ecka v konzervach jsou jiste horsi.
Bio postrik na plisen okurek a rajcat, 1.9.2014
Tak jasne, rozsiruje se to do okoli, ale na vynosy a trvanlivost to nema vliv, aspon jsem to nezaznamenala, akorat listy hazu do popelnice misto kompostu, ale ani na patizonech to nijak nevadi. Jestli se muzu zeptat, do jake velikosti pestujete... celý příspěvek >
Bataty, pestovani a obsah solaninu, 31.8.2014
Aha tak to moc dekuji za info, asi teda prejdu na topinambury. Je pestovani slozite? Kde se shani sadba a jakou pudu potrebuje? Stin, svetlo...
Bio postrik na plisen okurek a rajcat, 31.8.2014
Cuketam padli vubec nevadi, normalne plodi dal. Ne tak dlouho, ale dost na dobrou urodu bez postriku. Dekuji vsem za rady k bio postrikum, neco si z toho vyberu. Omlouvam se vsem, kterym vadi psani bez hacku. Ja napr. mam jen anglickou klavesnici,... celý příspěvek >
Zpracovani lilku, 31.8.2014
za tip
Zpracovani lilku, 31.8.2014
dekuji za typ
Bio postrik na plisen okurek a rajcat, 30.8.2014
Dobry den vsichni, Rada bych se zeptala na vase zkusenosti s bio postriky na rajcata. Ja sama nerada strikam a vetsinou to nedalam. Podarilo se mi i najit alternativy na svilusky a verim, ze neco je i na rajcata atd... Kdysi prece zadne postriky... celý příspěvek >
Proč mi neplodí lilek?, 30.8.2014
Myslim, ze to muze byt svetlem. Lilek potrebuje misto a svetlo. Mam podobny problem. Mi rodice pestuji ze stejnych sazenic a maji ve skleniku dost prazno, lilkum se dari. Ja mam temneji nebot mam hodne rostlin a lilky malo plodi, kvety opadavaji, i... celý příspěvek >
Pestovani topinambur, 30.8.2014
Dobry den, pestuje nekdo z vas topinambury? Jak se jim dari a jak se postupuje? Muze nekdo osvetlit? Vim jen, ze jsou velmi zdrave a maji jine slozeni nez brambory. Tusim, ze s bramborami nemaji nic spolecneho, ale nevim, kam ji zaradit z... celý příspěvek >
Bataty, pestovani a obsah solaninu, 30.8.2014
Dobry den, ma nekdo zkusenosti s pestovanim batat v Cesku? Take by me zajimalo, zda ma take velky obsah solaninu ve slupkach a musi se tepelne upravovat nebo se dajist i syrovy a solanin nema. Vite Nekdo?
Zpracovani lilku, 30.8.2014
opravdu nikdo nema zkusenost se zpracovanim na zimu nebo zamrazenim?
Zpracovani lilku, 28.8.2014
Dobry den, zajimalo by me, jestli nekdo zpracovava lilky na zimu. Daji se zmrazit? Pestuji prvni rok. Cerstve jsou vynikajici, ale nevim, co s prebytkem. Take se mi stava, ze jsou nekdy po uprave horke, da se tomu nejak predejit nebo upravit tak,... celý příspěvek >
Nejefektivnějsi sklizeni brambor, 22.8.2014
Dobry den, delam to presne jako pan Alois, take bych nicim nestrikala. Mate pravdu, ze zalezi na uhlu pohledu. Vetsina lidi chape bio jako pestovani bez postriku. Verim, ze je to porad lepsi nez pouzivat chemii, i kdyz puda neni uplne OK, navic my... celý příspěvek >
Hořke okurky, 22.8.2014
No to u nas neni problem, jsou porad vlke, zalevaji se kazdy den, spise to nevetrani a od stredu urcite nehorknout. Nam vzdy od kraju
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika