|
Příspěvky uživatele - 147.46
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bio zelenina bez škůdců v obchodech?, 27.5.2015 Co se tyka stromu, jabloni, jsou sice nevzhledna a nektera se brzy kazi, ale porad jde neco vybrat. nestrikam. kdyz tak mostuji |  | Co sadit do skleniku v cervnu, 10.5.2015 uvoyuji vyzkouset vyset mrkev do skleniku v cervnu, jak vytrham brokolice. Nic jineho by uz asi nevyrostlo. jen si rikam, co s tim udela to horko... Asi to ykusim |  |
|  | Co sadit do skleniku v cervnu, 5.5.2015 Dobrz den, jeste me napadlo, co bz se stalo, kdybych nasadila mrkev a petrzel a kedlubny. Co by to udelalo? Ma nekdo s timto zkusenosti? Nebo treba hrasek. Vadi temto teplo skleniku? Dekuji za nazory |  | Kdy sazenice do skleníku a kdy na záhon?, 4.5.2015 Mate foto poupat a ruzic? Nevim, co myslite. Ja to proste ostriham a cekam, az zas zacnou vyrazet. |  | Kdy sazenice do skleníku a kdy na záhon?, 2.5.2015 Tak to nedelam, radeji zasadim znovu. Postranni mam vzdy strasne malinke, nevyplati se to. Ta prvni je pekna... |  | Moje nové tekvice 2014, 30.4.2015 Pristi rok uz nenamacim, chybama se clovek uci... mam spodni ohrev, takze proste do hliny... |  | Moje nové tekvice 2014, 30.4.2015 A jak melonetty? Rostou? Nebo sadite az na zahonek? Tahle dyne je ok, normalne i tak zaplodi. Dokonce beru uz v cervenci, zalezi na roku. Az se zaoranzovi... |  | Moje nové tekvice 2014, 30.4.2015 Takze je teda asi lepsi to vrazit do hliny a cekat? Asi zitra vezmu zalozni seminka, nechala jsem si zalozni od kazdeho druhu jedno a udelam to tak. Ma to smysl, stihnou pak dozrat? Co Myslite? |  | Moje nové tekvice 2014, 30.4.2015 Zatim zadna a to me stve. Ale je fakt, ze jsem mela vse tak 2 dny a noci namocene v teple vode (zahrivana, porad tepla) a pak jsem dala do hliny. POrad cekam. Uz si nepamatuji, jestli jsem mocila i minuly rok, ale mam pocit, ze ano. Tak jsem z toho... celý příspěvek > |  | Kdy sazenice do skleníku a kdy na záhon?, 30.4.2015 Tak na podzimni sklizen brokolice se ani nesnazim. Prileti motyli a je po brokolici. Ta prvni byva dobra. Tento rok poprve mi tri sazenice udelaly titerny kvet, jine roky mam brokolice krasne. Cekam na zbytek, uvidim |  |
|  | Bio postrik proti mandelince, 30.4.2015 no tak uvidime, co ti bezci. Ja bych mozna ty listky ustipala, ale par jich zapomenu a prehlednu a je to... Je jich tam zas plno, nebo snesou znova... Asi zkusim nejaky ten bio postrik a bezce... |  | Moje nové tekvice 2014, 30.4.2015 tak hodim jeste druhou varku. Vylezly akorat hokaida, jinak nic... Jsem zklamana. Ale letos je to bida se vsim, nejak se nedari. |  | Bio postrik proti mandelince, 29.4.2015 No ten kohout neni spatny napad, ale ja tam mam nasazenou vsehochut vcetne salatu a redkvicek a na to by asi sel jako prvni, ale bezce si letos kvuli slimakum poriziji na sto procent, uz mam objednano. Ani me nenapadlo, ze by to mohlo zrat i... celý příspěvek > |  | Moje nové tekvice 2014, 29.4.2015 Nechavate klicit ve vode nebo primo do hliny? |  | Kdy sazenice do skleníku a kdy na záhon?, 23.4.2015 zeli by to tim padem take asi ustalo, ze? Pokud je otuzile... Mam na terase, kryte a stejne moc neroste, asi zima... chci zkusit vysadit ven, sklenik je maly a plny... |  |
 |
|
|
|