Příspěvky uživatele - 248.27

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zacatek unora a tulipany rostou, 4.2.2016
Nevím proč mají někteří lidé furt tendenci něco zachraňovat, co zachraňovat nepotřebuje (ježky v srpnu, tulipány v únoru,...). Záchranu by potřebovaly ty cibulky, které mají ještě v Kauflandu v regálu, nikoliv však ty na Vašem záhoně. Pokud jsou to... celý příspěvek >
Jsou to rozdílné odrůdy?, 4.2.2016
Pánové, tazatel nakupoval nový stromek na M26 a tedy nebude mít něco co v aktuálním sortimentu není nebo se nedá takto zkomolit. Podle mne to bude Holovouský Malináč, protože rouby se nakupují v VŠUO a pokud neznalý "skorobrigádník" považuje to... celý příspěvek >
Jsou to rozdílné odrůdy?, 4.2.2016
Pokud to má ze zahradnictví Jukka, tak tam je to trochu zavádějící viz: Holovouský m. × Hornokrajský m. Vyfoťte habitus stromku a detail konce větvičky, někdy se to dá poznat i před zahájením plodnosti. Holovouský m. × Hornokrajský m.
Stavba udírny v uzavřeném prostoru, 3.2.2016
Jj. to máte pravdupane FO. U těch Kaborek stojí za zvážení nebo přímé vyzkoušení, jestli místo horního roštu nedat tál a topit na ploše místo na roštu. U sporáku dědeček při uzení v komíně primární vzduch omezil nejem uzavřením spodních dvířek, ale i... celý příspěvek >
Pokud za vstupem je šachta dolů, tak je to špatně. Když budete mít šachtu plnou paliva, bude teplota kouře příliš vysoká a kouře málo. Když tam bude jen tak na roštu, tak nemáte kontrolu nad regulací výkon/dým. Petry jsou výborné na topení. Kaborky... celý příspěvek >
Stavba udírny v uzavřeném prostoru, 3.2.2016 Obsahuje fotku
Nemůžete mít topeniště řešené jako spalovací šachtu, ale potřebujete topeniště s předním přístupem. Z menších topenišť by tomu vyhovovyly asi Kaborky s vloženým horním pevným roštem nebo topeniště jako má sporák Rekreant.
Na jedné ze zahrad, co mám v péči stojí hospodářské stavení, které bylo užíváno jako řeznická výrobna. Tam je vestavek s podlahovou plochou 1,5×1,5 m, který se do 1.světové války používal jako "velká udírna" (malá byla v komíně pece na chleba). Nyní... celý příspěvek >
Stavba udírny v uzavřeném prostoru, 2.2.2016
Pane xxx.xxx.247.254. Nemusíte ji mít z nerezu, jde o ten princip "přenosná s vyvíječem kouře". Pokud opravdu potřebujete něco levného ale z finálně vyráběných dílů, zkuste se zamyslet nad přestavbou lázeňských kamen Brutar. Když místo mísy dáte dole... celý příspěvek >
Stavba udírny v uzavřeném prostoru, 2.2.2016
Pro Vás by byla nejlepší kompaktní udírna co prodávají v Polsku jako hotovou. Pracuje na principu, že místo odhořívání dřeva je toto zplynováno elektrickou spirálou v generátoru kouře. Provozoval by jste ji normálně bez komínu venku a po skončení... celý příspěvek >
Řez jabloně, 2.2.2016
Pro některé ptáky je žlutá neviditelná - viz žluté třešně, angrešt,... Pak dají přednost blízkému hlohu, trnce, šípku. Do žlutých jablek se většinou pouší právě až k jaru, kdy jsou jablka zhniličkovělá a zhnědlá. Zajímavé je, že když jsem v... celý příspěvek >
Co nejrannější (sehnatelná) odrůda, 2.2.2016
Z toho co pěstuji jako stolní je nejranější Pannonia Kincse (PK), ale jsou i rannější a možná i nové bezsemenné. PK mi zraje cca 3 týdny před Kodrjankou
Řez jabloně, 1.2.2016
Pojem okrasná jabloň je velmi široký, ale zpravidla je takto označován strom, od kterého není požadován užitek v podobě použitelného ovoce. Jedni z mých sousedů takto pěstovali Průsvitné letní. Kolega z práce zase má takto bezejmenný náhodný semenáč,... celý příspěvek >
Řez jabloně, 1.2.2016
Ohnivá válka o ničem. Já osobně balerínu nemám žádnou a nejvíc jsem jich viděl u šlechtitele Matejska. No a když byl jednou přítel Matejsek na jedné z mých zahrad, zadíval se na jeden takto opadaný stromek s otázkou "Ty máš balerínu a takto blbě u... celý příspěvek >
Raná, bezsemenná, rezistentní, mrazuvzdorná... aneb rozinky v podhůří a bez chemie?, 1.2.2016
Není potřeba nakupovat v zahraničí, když pan Kotrle píše, že dané odrůdy už pár let pan Kotrle na Hané zkouší...
Raná, bezsemenná, rezistentní, mrazuvzdorná... aneb rozinky v podhůří a bez chemie?, 1.2.2016
Souhlas... Pokud tazatel dobře pochopil kontext, najde si na Vás kontakt a domluvíte se přímo tak, aby to nemusel nakupovat v zahraničí za ceny s poštovným ze zahraničí.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika