|
Příspěvky uživatele - 238.245
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rez meruňky, 21.1.2018 Ďakujem za reakciu, bude mať teda menší kmienok. |  | Rez meruňky, 5.1.2018 Ďakujem za odpoveď, som si vedomá rizika, ale skúsim to tak, ako napísal pán vyššie. V neposlednom rade mám pre mňa ako laika poučenie, že budem do budúcna kupovať len stromky s naznačenou korunkou. Ďakujem ešte raz za reakciu. Marianková
|  |
|  | Rez meruňky, 5.1.2018 Ďakujem veľmi pekne MIMMO, odpoveď je zrozumiteľná aj s obrázkom, zariadim sa podľa toho. Marianková |  | Rez meruňky, 5.1.2018  Dobrý deň, min. rok som sadila meruňku, ktorá bola len terminál, obsypaný bočnými púčikmi, výška cca 1,5 metra. Zastrihla som iba vrch s tým, že korunku budem tvarovať až tento rok. Ale meruňka má stále divný tvar a neviem ako vytvarovať, zastrihnúť.... celý příspěvek > |  | Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 21.4.2017 Už dávnejšie som sa dočítala, že v minulosti v kláštoroch to bolo, že mali záhrady úžasné a keď predpestovávali rastlinky, tak sa im prihovárali a pohládzali ich... ale nejde tu o ezoteriku, čo sa týka pohládzania, tak vlastne imitovali pohyb vetru a... celý příspěvek > |  | Polievanie paradajok, 31.1.2016 Rajčiny sadím do bazéniku, nalievam do jamy vody koľko prijme a aby sa aj jama naplnila, zasadím priesadu, nepolievam. V lete, ak treba, tak sledujem počasie a zalievam pred daždom - počas sucha letné búrky. Počas leta 2015 som zalievala asi 2x do... celý příspěvek > |  | Výroba výsevních proužků, 31.1.2016 tak, tak... ja lepím semienka na toaleťák riedkou kašou z vody a hladkej múky
|  |
 |
|
|
|