Příspěvky uživatele - 214.25

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
novy krovinorez, 22.5.2008
Pre istotu som skontroloval v návode aj číslovanie strán, ale to sedí. Níč nechýba. V mojom českom návode o mazaní prevodovky ani ň.  Je to divné. U tohoto výrobcu by som to nečakal. Zaujímalo by ma, ako by reagovali, keby som sa na mazanie... celý příspěvek >
Nový křovinořez - záběh motoru?, 22.5.2008 Obsahuje fotku
Napríklad Stihl v českom návode (ktorý mám k dispozícii) k FS 55 píše toto:
novy krovinorez, 22.5.2008 Obsahuje fotku
For Jani - Prešiel som návod (cz - Stihl FS 55) ešte raz a podrobne. Musím uznať, že Stihl má relativne mizerné návody. Dozvedel som sa ovšem, že napr. "pri poškodení bezpečnostnej nálepky je nutná jej výmena". Predpokladám, že v odbornom... celý příspěvek >
novy krovinorez, 22.5.2008
Vďaka za informácie. V predajni sa mi snažili predať ku krovinorezu aj tubu Oregonu, ale vtedy mi nebolo celkom jasné, či sa náhodou nejedná iba o horlivosť predavača. Takže si to pre istotu dokúpim.
novy krovinorez, 21.5.2008
Tiež by som mal jednu možno triviálnu otázku. Ako často sa maže / kontroluje uhlový prevod? Resp. podľa čoho poznám, že je potreba namazania? A čím?  (Stihl na túto tému nič v návode neuvádza).
Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 21.5.2008
Podstatná je kolonka 5 a 6, z nich tá vyššia hodnota ahv.eq Pre FS55 s kovovou lištou je = 4,0, pre FS55 so strunou = 4,5. Podľa vyššie vloženej tabuľky MS340 = 4,4. Z toho celého vyplýva IBA toľko, že bez akýchkoľvek doplnkových... celý příspěvek >
Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 21.5.2008
Návod k FS 55 mám na stole, takže veľmi presne viem, čo v ňom je a čo nie. O konzistentnosti svojich príspevkov som presvedčený.
Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 20.5.2008 Obsahuje fotku
Tiež si myslím, že pre kategóriu kroviňákov "raz do týždňa okolo baráku" je akýkoľvek antivibračný systém nepodstatný. Z takéhoto sekania nikto Raynaudov syndróm, syndróm karpálneho tunelu alebo chorobu z vibrácií nedostane. AV systém je samozrejme... celý příspěvek >
Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 20.5.2008
Samotný STIHL radí FS 55 do kategórie occasional use trimmers - teda "raz týždenne okolo domu". A toto aj v podstate splňuje celkom slušne. Určite to nie je na každodennú profi prácu.
Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 20.5.2008
Obdobnú situáciu som riešil pred 14 dňami. Tiež som zvažoval Homelite, HQ  a všeličo iné. Nakoniec som kúpil Stihl FS 55. Rozhodlo hlavne to, že značkový servis a predajňu mám asi 1km vzdialené, plus že má Stihl momentálne "akciu", plus... celý příspěvek >
zásilková zahradnictví, 20.5.2008 Obsahuje fotku
Našiel som v schránke perlivý flyer pani Konvičkovej. Nenaskenovať to by bolo chybou. Vedeli ste, že Zahradnické centrum Konvičková je největší internetový obchod v České republice s okrasnými dřevinami? Dozviete sa to na druhej strane.
Slimáci, 18.5.2008
Iba dodám, že Vanish Slug Pellets a bayerácky Slug & Snail Killer obsahujú rovnakú účinnú látku - metaldehyd. A preto zatracovať Vanish - z aspektu domácich mazlíčkov - mi pripadá neopodstatnené.
Rybíz - červenání listů - kroucení, 15.5.2008
Takto sa niekedy prejavuje aj nedostatok horčíku. Tomu nasvedčuje aj fakt, že to postupuje  mesiace.
Přípravek na čištění sekačky, 15.5.2008
Vtipná alternatíva je myčka sekačiek, kterou vyrába Lukot Opava.
Jak se zbavit mechu, 12.5.2008
Dolomitický nie je prívlaskom predajcov. Nie je to o tom, že pochádza priamo z Dolomitov. Môže byť aj z Krkonoš. Je to terminus technicus pre uhličitan horečnatovápenatý alebo pre zmes mletého CaCO3 a MgCO3. Takto sa označujú vápence, ktoré majú... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika