|
Josta - usychání listů, 12.5.2016 Na keři josty, snad v dobré kondici, mi začaly usychat mladé listy.Tu a tam nějaký, začne usychat od špičky, někde je suchý jen okraj, někde jedna třetina. Připomíná mi to hnědé padlí na angreštu ale není tam žádný povlak??? |
 |
Cena bazénu, 25.1.2016 Aaa pán rád slovičkaří kopal jsem to celé dva dny pátek a sobota v neděli jsem už jen zarovnával dno. A aby jste věděl vše tak sám jsem si to i zabetonoval..za jeden den.Ale víte s Vámi je tady asi těžké diskutovat.. co téma tak znáte odpověď na... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Cena bazénu, 25.1.2016 Jak jste napsal co vtipného k tomu napsat a vidite povedlo se. |
 |
Cena bazénu, 25.1.2016 Ano psala to pani a ve všem s ni souhlasim. Práce na tom bude ješte dost pán se ptal na kolik to asi vyjde peněz. Tak jsem mu to napsal a ne žádný kdyby jste to dělal tak a kdyby jste koupil tohle... na konkrétní otázku konkrétní odpověď. Mám zahradu... celý příspěvek > |
 |
Cena bazénu, 25.1.2016 Odrodil jste někdy dvojčata 3, 3 a 2,9 kg přirozeně dva dny... určitě 300 kolců je podle toho brnkačka jak tady píšete... |
 |
Cena bazénu, 23.1.2016 Děkuji moc za ochotu, na co jsem se zeptal na to jsem dostal odpověď díky moc |
 |
Cena bazénu, 23.1.2016 Jestli mohu naši zkušenost vložit i já...
Bazen jsme ve dvou koupali 2 dny sami. Vybetování plus armatura vyšla na 5000,- (nechali jsme si beton přivést). Minulí týden jsme komplet vše od bazenu po filtraci na které jsme nešetřili nakoupili.... celý příspěvek > |
 |
Cena bazénu, 23.1.2016 To je sice hezké, ale krom malé pěšinky co jezdil s kolcem jsme měli zahradu krásně čistou a ne rozhrabanou od minibagru. A víkend plus jeden den dovolené tak snad o výdělku se nemusíme bavit... Ale jak tady pročítám diskuse jediný odbornít přes... celý příspěvek > |
 |
Cena bazénu, 23.1.2016 Sebevražda asi jak pro koho 300 kolců zvládne snad každý chlap. Manžel to sám kopal 3 dny a není to žádná vazba... |
 |