Příspěvky uživatele - 13.82

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Josta - usychání listů, 12.5.2016
Na keři josty, snad v dobré kondici, mi začaly usychat mladé listy.Tu a tam nějaký, začne usychat od špičky, někde je suchý jen okraj, někde jedna třetina. Připomíná mi to hnědé padlí na angreštu ale není tam žádný povlak???
Cena bazénu, 25.1.2016
Aaa pán rád slovičkaří kopal jsem to celé dva dny pátek a sobota v neděli jsem už jen zarovnával dno. A aby jste věděl vše tak sám jsem si to i zabetonoval..za jeden den.Ale víte s Vámi je tady asi těžké diskutovat.. co téma tak znáte odpověď na... celý příspěvek >
Cena bazénu, 25.1.2016
Jak jste napsal co vtipného k tomu napsat a vidite povedlo se.
Cena bazénu, 25.1.2016
Ano psala to pani a ve všem s ni souhlasim. Práce na tom bude ješte dost pán se ptal na kolik to asi vyjde peněz. Tak jsem mu to napsal a ne žádný kdyby jste to dělal tak a kdyby jste koupil tohle... na konkrétní otázku konkrétní odpověď. Mám zahradu... celý příspěvek >
Cena bazénu, 25.1.2016
Odrodil jste někdy dvojčata 3, 3 a 2,9 kg přirozeně dva dny... určitě 300 kolců je podle toho brnkačka jak tady píšete...
Cena bazénu, 23.1.2016
Děkuji moc za ochotu, na co jsem se zeptal na to jsem dostal odpověď díky moc
Cena bazénu, 23.1.2016
Jestli mohu naši zkušenost vložit i já... Bazen jsme ve dvou koupali 2 dny sami. Vybetování plus armatura vyšla na 5000,- (nechali jsme si beton přivést). Minulí týden jsme komplet vše od bazenu po filtraci na které jsme nešetřili nakoupili.... celý příspěvek >
Cena bazénu, 23.1.2016
To je sice hezké, ale krom malé pěšinky co jezdil s kolcem jsme měli zahradu krásně čistou a ne rozhrabanou od minibagru. A víkend plus jeden den dovolené tak snad o výdělku se nemusíme bavit... Ale jak tady pročítám diskuse jediný odbornít přes... celý příspěvek >
Cena bazénu, 23.1.2016
Sebevražda asi jak pro koho 300 kolců zvládne snad každý chlap.  Manžel to sám kopal 3 dny a není to žádná vazba...
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika