|
Příspěvky uživatele - 38.94
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nová D 6100, rady do začátku, 23.1.2016 Řetězy a lišty máš v návodu. Můžeš nasadit 0.325 sestavu a stejně tak 3/8 1.5 mm sestavu a vyměnit prstenec. Seřízení pily Tě vlastně nečeká, jelikož nejsi závodník ani se pilou neživíš, abys udělal za směnu co nejvíc. |  | Nová D 6100, rady do začátku, 23.1.2016 Čerpadlo jsem na ty souše dal naplno. Ze začátku je lepší mazat víc, aby se řetěz s lištou zaběhl. Podle dalšího řezání ubrat, přidat. Poznáš podle zubů řetězu musí být kovově lesklé, jak se špiní a šponuje řetěz, maže málo. Řetěz se trošku vytáhne a... celý příspěvek > |  |
|  | Nová D 6100, rady do začátku, 23.1.2016 S olejem JASO FD máš ještě větší rezervu v mazání a zátěži motoru. Je dobře, že jsi napsal, jaký olej chceš používat. Vznikaly by zbytečné dohady, neboť návod vychází 1:50 z oleje min FC. Já jsem hned s novou 6100 rozporcoval 50 cm dubové souše.... celý příspěvek > |  |
|
|
|