|
Zasychání mladých plodů okurek, 24.7.2016  List 2 |
 |
Zasychání mladých plodů okurek, 24.7.2016  List 2 |
 |
|
 |
Zasychání mladých plodů okurek, 24.7.2016 List 2 |
 |
Zasychání mladých plodů okurek, 24.7.2016  Nepodařilo se mi zjistit, jak vkládat více fotek naráz, tak aspoň samostatně. |
 |
Zasychání mladých plodů okurek, 24.7.2016  Dobrý den,
pěstuji vertiko systémem polní okurky odrůdy Viktorie. Minimálně poslední týden ale zasychají mladé plody - a to tak, že uschne asi 75 % mladých plodů, zbytek který neuschne jako mladý, normálně dozraje do sklizňové velikosti. Téměř od... celý příspěvek > |
 |
Padlí na tykvich: ma smysl selektivne vylamat postizene listy?, 12.7.2016 Máte zkušenost, které tykve jsou na padlí méně náchylné?
Jirka |
 |
Na jakou podnož lze naroubovat jabloň, 7.4.2016 Je to švestka domácí, co s ní uděláte je na vás.)
Tom |
 |
General LeClerk - praskliny na vetvich pod vyhony, 21.3.2016  G.L.K. všechny kosterní větve tak na polovinu, terminál tak 10-15 cm nad kosterní větve, lonské přírustky jsou určitě nedostatečné.
tom |
 |
General LeClerk - praskliny na vetvich pod vyhony, 21.3.2016  Dekanku bych zkrátil ještě minimálně na modrou rysku, ale radši až na červenou. Tom |
 |
General LeClerk - praskliny na vetvich pod vyhony, 21.3.2016 Dobrý den, nevím co způsobylo tyto praskliny.
Ale podle fotek, to vypadá že stromek je zababčený, málo zkrácený po výsadbě, proto i málem uschnul.
Mohl by jste sem dát fotku celého stromku...
Tom |
 |
|
 |
Staré a krajové odrody Hrušiek, 4.3.2016 Vlastní zkušenost zatím nemám, ale podle toho co jsem různě zjištoval, tak plodí hodně, ale dlouho trvá než začne plodit, kolem 10 let...
Více informací: Solanka
Tom
|
 |
Hrusne na kdouli nerostou, 24.2.2016  Oba stromky jsou zababčené (málo zakrácené kosterní větve po výsadbě).
U Eriky by mělo stačit zkrátit větvičky podle obrázku v příloze.
Co se týče Kariny, tak tu by chtělo taky zkrátit, na 2-3 zdravý pupen (od země). Měl by vyrašit prut, kteý... celý příspěvek > |
 |
Jakou vybrat ideální švestku na jidlo?, 17.2.2016 Jako Čačanská rodná není taky špatná, ale o proti Hanitě má o pár horších vlastností více (Rodná= má sklony ke střídavé plodnosti a taky pozdější nástup do plodnosti).
Ohledně podnože, záleží kolik máte místa na zahradě. Hanita na myr. bude mít v... celý příspěvek > |
 |
Jakou vybrat ideální švestku na jidlo?, 16.2.2016 Já bych zvolil a doporučil Hanitu.
Tom |
 |
Slivoň Valentynka, 17.1.2016 Nechcete váš příspěvek trošku rozvést? Každá informace dobrá, celkem by mě zajímalo co mám nasazené na zahradě (T1)... Tonda |
 |