Příspěvky uživatele - 132.51

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co na mandelinku a bramborovou plíseň, 26.6.2020
Dneska to nešlo, jedna bouřka za druhou, před chvílí kroupy, letos je ten rok nedobrý.
Řez mladé třešně, 14.1.2016
Vždyť to píšu v úvodním prvním příspěvku! Protože všechny byly na jednu stranu, tak jsem 2 z nich tvaroval na druhou stranu, aby byly větve v patře rovnoměrně rozložené.
Řez mladé třešně, 14.1.2016
Ok, děkuji moc za vysvětlení, udělám to tak. Ještě bych vás poprosil o odpověď na druhé 2 otázky - je nutno čekat až do dubna a terminál takto zastřihávat každoročně?
Řez meruňky, 14.1.2016 Obsahuje fotku
Přidávám foto z dalších pohledů.
Řez mladé třešně, 14.1.2016
Díky za radu, ale příliš nevidím rozdíl oproti stávajícímu stavu, tj. spodní patro je nyní v 1 m, to další o 50 cm výš. Takže by stačilo jen pomocí nějaké tyče tvarovat nejhornější ohnutou větev přímo nahoru (ona už teď nahoru směřuje a pak se... celý příspěvek >
Řez meruňky, 14.1.2016 Obsahuje fotku
Po 2 letech mám takto tvarovanou meruňku (viz. obrázek). Je to tak OK, nebo bych měl něco upravit?
Řez mladé třešně, 14.1.2016 Obsahuje fotku
Loni jsem maličko zakrátil špičák, jak se to má dle doporučeného postupu u třešně udělat, a vyrostly větve, viz. obrázek. Vlastně nezůstal žádný terminál, a větve jakoby ve 2 patrech, s tím, že v tom horním všechny na jednu stranu. Proto jsem se... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika