Příspěvky uživatele - 234.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Halehaven, 16.8.2025
Neviem si vysvetliť prečo stále nikto nepredáva stromky Halehavenu.
Nejranější odrůdy slivoní, 20.7.2025
Ste si istý že je to Opál? Nemáte to náhodou Malvazinku?
Jadroviny 2019, 6.12.2019
S tymi jonathanmi to myslim tak, ze sa horsie skladuju, skor sa zacnu zmrstovat a maju ciernu pehovitost. Vsetky jablka mam v pivnici spolu so zemiakmi.
Jadroviny 2019, 6.12.2019 Obsahuje fotku
Ja v tomto case konzumujem vydarene idaredy bez akejkolvek chemickej ochrany z 30 rocneho stromu, mam aj jonathany v pivnici ale maju horsiu kvalitu, a spartany mi nechutia, tie len na kolace
Boscova lahvice, 12.2.2019
7.138: Aj keď som nadšeným fanúšikom Boscovej, držme sa pri zemi - objektívne treba priznať, že je veľa odrôd hrušiek ktoré sú na pohľad krajšie než táto stará klasika. Napríklad taká Dicolor (foto 1-3), alebo Erika (foto 4,5). A mnoho ďalších. Avšak... celý příspěvek >
Smitten, 6.9.2018
PavelCZ: To kríženie je zaujímavé, také typické novozélandsko-austrálsko-komerčné. Pri mene Falstaff mi niečo zablikalo v pamäti - a naozaj, existuje aj hruška s rovnakým názvom (foto), kríženec Abate Fetel a Cascade. Nie je to ojedinelý prípad -... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, pilatka a obaleči na jádrovinách 2018, 8.7.2018
Dnes ráno som dal postrek jadrovinám proti 2.generácii obaľovača. Zdá sa mi to trochu neskoro, ale napokon som uveril signalizácii ÚKSÚP-u. Použil som na časť stromov Reldan, na druhú časť Steward. Podmienky boli ideálne - úplné bezvetrie, obloha... celý příspěvek >
Ihličnatá hádanka, 6.7.2018
144.38: Zásah, je to tak - previsnutý céder (foto). IH
Ihličnatá hádanka, 6.7.2018
Walter: Nie, je to iný ihličnan. IH
Vysokokmen, 20.3.2018
Dobry den V prispevku sponinate stare odrody jabloni.Ktore mate prosim na mysli?Potreboval by som poradit.Mam zahradu pri potoku z mnozstvom hryzcov vodnych ktory mo likviduju mlade stromceky.Chcem skusit pouzit podpnik a2 a na nom neaku staru... celý příspěvek >
Novinky, 13.2.2018
A ešte ďalšie 2 novinky z ponuky slovenského predajcu (foto). IH
Novinky, 13.2.2018
Imperatore Dallago - nemenovaný slovenský predajca má v jarnej ponuke túto novinku. Ide o mutáciu odrody Morgenduft z USA. Ťažko povedať dopredu, ale mohla by byť zaujímavá - odporúčajú ju vyslovene do vyšších až podhorských oblastí. Informácie sú... celý příspěvek >
Coxova reneta (Cox´s Orange Renette, *1825 M.R. Cox v Colnbrook-Lawnu), 7.11.2017 Obsahuje fotku
Coxovu renetu som oberal v polovici septembra. Pri oberačke zvyknem ponechať na strome zo 20 jabĺk. Niektoré spadnú, niektoré zničí hmyz alebo vtáky, ale väčšina "prežije". Konzumujem ich potom priamo zo stromu, v novembri - niekedy až začiatkom... celý příspěvek >
Rubinola, 7.11.2017
Stano: OK, nech sa Vám s Rubinolou darí. Je to odroda ktorá si zaslúži byť pestovaná. IH
Síť na ochranu rybízu, 19.8.2017
225.115: Áno, ten boj s hmyzom o úrodu je náročný. A teraz na jeseň ešte príde toto (foto). IH
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika