|
Příspěvky uživatele - 51.81
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Křovinořez Al-ko BC 4125, 17.6.2016 S tým, že odchádza zapalovanie mám uplne rovnakú skúsenosť. Prvý krát to bolo ešte v záručnej dobe, tak to nebol až taký veľký problém. Po pokosení pár koseniach (rádovo jednotky metrov štvorcových!!!) a uplinutí záruky zapalovanie odišlo zase. Milé... celý příspěvek > |  | Ceresna + visna, 13.1.2016 Ja som tak daval palit minuly rok ceresne + visne a vysledok sa mi pozdaval :) |  |
|  | Který 4T křovinořez, 17.6.2015 Zaujimave, ja mam na rotavatore dokonca GCV 160 a tlacit ho nemusim, ide absolutne bez problemov. |  | Obyčejný rýč (i fiskars) vs. bronzový, 29.4.2015 Dufam, ze toto je pokus o vtip :D |  | Jakou pilu na zahradu, 20.1.2015 lebo akumolatori casom neodchadzaju do vecnych lovist ... |  | Nesmrtelná myš v izolačním polystyrenu, 4.12.2014 Mne sa takto dostala pod dlážkovicu. Jediné čo na ňu platilo bolo navŕtať diery a nasypať do nich jed. Aj u Vás by boolo asi treba nájsť, kade sa asi dostala dovnútra a nasypať tam nie zrno, ale práškový jed, aby si ho zaniesla aj do hniezda. |  | Křovinořez na kolech, 18.6.2014 Ja to nepotapam, netvrdim, ze to je zly napad. Jedine co ma ale zaujalo bola prva veta ktora vravi ze to je ok a potom su tam vymenovane take dorabky doma, ktore by som prave ako drobne opravy nehodnotil. Ci podla vas na tovarenskom vyrobku vrtat... celý příspěvek > |  | Křovinořez na kolech, 18.6.2014 Vobec to nieje zly stroj, akurat par much co ste vymenovali skorej svedci o tom, ze to je len dalsi cinsky krap. Navrtavat nove diery, zvarat nove uchynetie... Nieje lepsim riesenim na male dosekavanie co mozno najlahsi vyzinac? |  | Křovinořez kolem 6000,-, 13.6.2014 Preco vzdy, ked si tu niekto stanovy cenovy strop a v tomto cenovom rozmedzi najde pre seba vyhovujuci a kvalitny vyrobok, tak sa vzdy najde niekto, kto sem zacne tahat profi stroje. Keby zadavatel potreboval silny stroj do lesa, alebo na pouzitie v... celý příspěvek > |  | Výběr křovinořezu - vyčistění pozemku 2500 m, 12.6.2014 Ja som potreboval krovinak na pozemok 600m tak 2-3 krat rocne. Tiez sa mi enchcelo investovat do nicoho znackoveho, tak som kupil Al-ko 4125. Uprimne, teraz si trieskam hlavu, preco som radsej neprihodil, pripadne nezobral na splatky nieco... celý příspěvek > |  |
|  | Křovinořez - rada, 12.5.2014 J uz som ten isty zazrak videl so znackou Demon a este nejakou absolutne neindefikovatelnou. Mam doma taktiez krovak Made in P.R.C. so zanckou Al-ko, tiez to nieje ziaden zazrak, ale tohto by som sa bal uz aj ja. |  | Husqvarna 455e Rancher nebo Dolmar 4605, 14.10.2013 Po naliati cerstvej zmesi z cerstveho benzinu jednej nemenovanej siete som dolmarku ani nenastartoval... Dal som zmes s benzinom s OMV a slape jak blazniva :D |  |
 |
|
|
|