Příspěvky uživatele - 67.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vyber postrekovaca, 24.3.2015
Stříká dobře, ale vydržel mi jen 2,5 roku. Prodává se k němu pouze 50 cm trubka. Podruhé bych do něho nešel.
Třešňový týden, 24.3.2015
Kdy u Vás zraje Rychlice, Vám řekne ten, kdo ji u Vás pěstuje. A beztak to nebude přesné, protože každý rok je to jinak (podle počasí). Kdybyste si přečetl celé vlákno, nemusel byste se ptát.
Broskvoň Redhaven po výsadbě, 20.3.2015
Zajímavé. Ale sám nevím, kdysi jsem nějaký šedý balzám z kelímku používal, ale kdo jej vyráběl, si nepamatuju.     Co se týče vhodnosti zatírání ran, diskuze byla vždy nekonečná. Asi se lze shodnout, že zatírání není cost efektivní,... celý příspěvek >
Broskvoň Redhaven po výsadbě, 20.3.2015
...Hlubna) a nikoliv špičkový Sadařský balzám® od firmy FIMA Brno? Je to paradox, ale obě firmy (nejhorší × nejlepší tuzemská)... Co Vás, Stando, vedlo k tak extrémnímu hodnocení těchto balzámů? Jejich složení mi přijde dost podobné. Článek... celý příspěvek >
Výroba moštu, 17.3.2015
Kdyby jahody místního farmáře měly cestovat přes půl zeměkoule, jako plody, co jsou v zimě v marketu, prodávaly by se už jen jako marmeláda, těžko by si je někdo koupil. Zkuste se jít podívat na tržištěv místě, kde se pomeranče, banány, jahoddy... celý příspěvek >
Burlat - jak zvýšit korunku?, 17.3.2015
Počkal bych, až nějaké větvičky narostou, aby bylo co odstraňovat.
Melodie, 12.3.2015
Střížovický rezistent I. generace. Jablka bílorůžová se suchou až drsnou slupkou. Chuť příjemně kyselá, vzrůst střední, tvar koruny jaký vypěstujete. Nevýhody: trpí namrzáním dřeva a rakovinou, padá před sklizní, vadne na skládce, praská kolem... celý příspěvek >
Řez rybízu a maliníku, 12.3.2015
Podrůstání malin plevelem je problém. Tak jsem k nim taky začal vozit štěpku. Dosáhl jsem však jen toho, že v těch místech přestaly narůstat mladé výhony a maliník začal odnožovat a stěhopvat se mimo maliniště (kde štěpka nebyla). Možná jsem zvolil... celý příspěvek >
Boskopské (koženáč) a boskopské červené, 12.3.2015
To je zajímavé a něco na tom bude, když v západních zemích mají pořád Boskoopa v sortimentu. Já už je dlouho nepěstuju, abych se přiznal, nepěstoval jsem je nikdy, ale chodím na ně do opuštěného sadu po Němcích. Zbyl tam poslední strom, nikdo ho... celý příspěvek >
Boskopské (koženáč) a boskopské červené, 11.3.2015
Většina kožeňáýků je enormně kyselá při sklizni. Přitom obsah cukrů mívají vysoký, mošty, křížaly i destiláty jsou z nich kvalitní. Část kyselin se časem odbourá a v době konzumní zralosti jsou plody ze správně živených stromů poměrně dobré. Díky... celý příspěvek >
Opatření u težké mokřejší půdy, 11.3.2015
Chcete-li pletivo na obalení kmínků proti okusu, tak proč ne. Jestli chcete vysadit kořeny do pletivového koše, tak raději ne. Králičí pletivo časem v půdě zreziví (což je dobře), hliník by tam byl skoro napořád.    K tomu, aby se... celý příspěvek >
Topaz vydrží, 11.3.2015
No, jakmile tam zavítají pánové Vladislav s Vlastimilem, mají Švýcaři po Topazu.
Určení druhu merunky, 11.3.2015
To by se měla jmenovat Leodolna.
Michaela, 11.3.2015
Kdyby broskvoně a jejich květy přežily jarní mrazíky, rád jim strupaté plody odpustím.
Řez myrobalánu, 11.3.2015
Toto je na podzim vysazený stromek? Kterého roku?
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika