|
Příspěvky uživatele - 67.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vyber postrekovaca, 24.3.2015 Stříká dobře, ale vydržel mi jen 2,5 roku. Prodává se k němu pouze 50 cm trubka. Podruhé bych do něho nešel. |  | Třešňový týden, 24.3.2015 Kdy u Vás zraje Rychlice, Vám řekne ten, kdo ji u Vás pěstuje. A beztak to nebude přesné, protože každý rok je to jinak (podle počasí). Kdybyste si přečetl celé vlákno, nemusel byste se ptát. |  |
|  | Broskvoň Redhaven po výsadbě, 20.3.2015 Zajímavé. Ale sám nevím, kdysi jsem nějaký šedý balzám z kelímku používal, ale kdo jej vyráběl, si nepamatuju.
Co se týče vhodnosti zatírání ran, diskuze byla vždy nekonečná. Asi se lze shodnout, že zatírání není cost efektivní,... celý příspěvek > |  | Broskvoň Redhaven po výsadbě, 20.3.2015 ...Hlubna) a nikoliv špičkový Sadařský balzám® od firmy FIMA Brno? Je to paradox, ale obě firmy (nejhorší × nejlepší tuzemská)...
Co Vás, Stando, vedlo k tak extrémnímu hodnocení těchto balzámů? Jejich složení mi přijde dost podobné. Článek... celý příspěvek > |  | Výroba moštu, 17.3.2015 Kdyby jahody místního farmáře měly cestovat přes půl zeměkoule, jako plody, co jsou v zimě v marketu, prodávaly by se už jen jako marmeláda, těžko by si je někdo koupil. Zkuste se jít podívat na tržištěv místě, kde se pomeranče, banány, jahoddy... celý příspěvek > |  | Burlat - jak zvýšit korunku?, 17.3.2015 Počkal bych, až nějaké větvičky narostou, aby bylo co odstraňovat. |  | Melodie, 12.3.2015 Střížovický rezistent I. generace. Jablka bílorůžová se suchou až drsnou slupkou. Chuť příjemně kyselá, vzrůst střední, tvar koruny jaký vypěstujete. Nevýhody: trpí namrzáním dřeva a rakovinou, padá před sklizní, vadne na skládce, praská kolem... celý příspěvek > |  | Řez rybízu a maliníku, 12.3.2015 Podrůstání malin plevelem je problém. Tak jsem k nim taky začal vozit štěpku. Dosáhl jsem však jen toho, že v těch místech přestaly narůstat mladé výhony a maliník začal odnožovat a stěhopvat se mimo maliniště (kde štěpka nebyla). Možná jsem zvolil... celý příspěvek > |  | Boskopské (koženáč) a boskopské červené, 12.3.2015 To je zajímavé a něco na tom bude, když v západních zemích mají pořád Boskoopa v sortimentu. Já už je dlouho nepěstuju, abych se přiznal, nepěstoval jsem je nikdy, ale chodím na ně do opuštěného sadu po Němcích. Zbyl tam poslední strom, nikdo ho... celý příspěvek > |  | Boskopské (koženáč) a boskopské červené, 11.3.2015 Většina kožeňáýků je enormně kyselá při sklizni. Přitom obsah cukrů mívají vysoký, mošty, křížaly i destiláty jsou z nich kvalitní. Část kyselin se časem odbourá a v době konzumní zralosti jsou plody ze správně živených stromů poměrně dobré. Díky... celý příspěvek > |  |
|  | Opatření u težké mokřejší půdy, 11.3.2015 Chcete-li pletivo na obalení kmínků proti okusu, tak proč ne. Jestli chcete vysadit kořeny do pletivového koše, tak raději ne. Králičí pletivo časem v půdě zreziví (což je dobře), hliník by tam byl skoro napořád.
K tomu, aby se... celý příspěvek > |  | Topaz vydrží, 11.3.2015 No, jakmile tam zavítají pánové Vladislav s Vlastimilem, mají Švýcaři po Topazu.
|  | Určení druhu merunky, 11.3.2015 To by se měla jmenovat Leodolna. |  | Michaela, 11.3.2015 Kdyby broskvoně a jejich květy přežily jarní mrazíky, rád jim strupaté plody odpustím. |  | Řez myrobalánu, 11.3.2015 Toto je na podzim vysazený stromek? Kterého roku?
|  |
 |
|
|
|