Příspěvky uživatele - 67.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cena zveriny, 18.8.2015
Mohl byste dotaz formulovat tak, aby mu bylo rozumět? V čem vidíte cenový rozdíl?
Lipnická švestka, 18.8.2015
Tak Malvazinka není zrovna příklad enormně sladké slivoně, ale to je spíš výjimka. Problém je, že lidé zvyklí na Domácí švestku jsou zvyklí, že modrá = zralá. To u většiny pološvestek, včetně balkánských  a německých neplatí. Jistěže,... celý příspěvek >
Mladá Valjevka - neplodí, 17.8.2015
Bez důkladného řezu na jaře metrové přírůstky nenarostou., Když na 1-2 roky přestanete řezat, strom vykvete a zaplodí. V dalších letech můžete zpětným řezem korunu upravit. Některé švestky vstupují do plodnosti skutečně pozdě (Domácí, Těchobuzická),... celý příspěvek >
Zplanění špendlíku, 17.8.2015
Tak to bude trochu jinak. Ke zplanění by mohlo dojít jedině tak, že by stromek odumřel včetně kmínku a od kořenů vyrazila planá podnož. Jestli Vám hlouběji zasazený stromek normálně obrazil, tak může mít problém s růstem, plodností, ale plodit musí... celý příspěvek >
Zaschlé plody kanadských borůvek, 17.8.2015
Nepomohlo ani zalievanie Pomohlo by, ale muselo by té vody být víc. Já jsem letos taky borůvky obětoval a raději zalil okurky.
Velkoplodý myrobalán jako podnož?, 16.8.2015
Krátce po vyplivnutí pecek.
Dr. Hartmann, 16.8.2015
Ano, vidíte, pár jich tam mají. Už několik let. Akorát jsem je neviděl nikde prodávat.
Jak pestovat cesnek z pacibulek?, 24.7.2015
Jarní Prim nebo Karel IV, zase pouze na jaře. Já jsem to nevěděl, a tak jsem vysadil Karla IV. na podzim spolu s ostatními. Letošní sklizeň výborná, palice kvalitní. Asi to jde i tak.
Jak si stojí rané švestky?, 24.7.2015
Opál s Katinkou se u nás zralostí částečně překrývají, takže je mám možnost porovnat. Opál je v plné zralosti sladší a šťavnatější, Katinka má pevnější a lepší konzistenci dužiny a chuťově se víc podobá pravé švestce. Povidla (lekvár) z Opálu byly... celý příspěvek >
Rezistentní višně v České republice, 24.7.2015
To mě právě zarazilo, že pro ty brzdící mezištěpy se používá kromě Morely pozdní a Morelenfeuer i Köröšská. Každá, i ta nejbujnější višeň (i Köröšská) roste slaběji než ptáčnice a většina třešní, takže je použitelná. Vložka slabě rostoucí Morelly... celý příspěvek >
Jak si stojí rané švestky?, 24.7.2015
Katinka u nás teprve zamodrává, násada ve veliká - v řádu q. Na listech jsou výrazné známky PPV, uvidím, jestli plody budou čisté jako doposud. Co se týče růstu Chrudimské, ta v prvních letech roste bujně a tvoří silné letorosty. Jak se rozplodí,... celý příspěvek >
Škůdce na broskvoni, 20.7.2015
Na tu vosičku jste, prosím, přišel jak?
Juna, 9.7.2015
Podle prvního obrázku je vidno, že jde o kontejnerovanou sazenici, která roste 1. sezónu, takže plody jsou úspěchem pěstitele i školkaře, který dodal rostlinu v prvotřídní kvalitě. Na chuť Juny jsem opravdu zvědavý, Herman svým aromatem se mnou... celý příspěvek >
Hořká pihovitost, 9.7.2015
Můžete přidat pár kapek solné (chlorovodíkové) kyseliny.
Výmladky švestek, 9.7.2015
Záleží na tom, je-li Vaše zničená švestka pravokořená. Pokud není (a drtivá většina kupovaných švestek není a ani před 15 lety nebyla), pak je kořenovým výmladkem pouze podnož. Což je pro zachování odrůdy bezcenné.
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika