|
Příspěvky uživatele - 146.252
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prosím o pomoc při určení jehličnanu, 4.1.2016  Ještě jednou dík Vám všem za odeslané texty. Abych vysvětlil celou záležitost, jalovec jsem koupil s evidentně přehozenou jmenovkou, měl to být Juniperus chinensis Strica, ale který vypadá zcela jinak... Jiné fotky zatím nemám vyfotím něco až na... celý příspěvek > |  | Prosím o pomoc při určení jehličnanu, 3.1.2016  Ještě přikládám jeden výřez z fotky, foceno koncem června. Díky Honza |  |
|  | Prosím o pomoc při určení jehličnanu, 3.1.2016 Vážení, moc děkuji Vám všem za zodpovězení mého dotazu. Je to jeden jehličnan, ta druhá fotka je jen výřez z fotky celkové rostliny. Je to foceno někdy na konci jara a tak nejsou asi zřetelě vyvinuté jehlice. Díky Honza
|  | Prosím o pomoc při určení jehličnanu, 2.1.2016  ještě jedna fotka |  | Prosím o pomoc při určení jehličnanu, 2.1.2016  Na skalnatém svahu mě dobře roste vyfocený jehličnan (juniperus?)
Pomůžete mi s jeho bližším určením?
díky Jan |  |
|
|
|