Příspěvky uživatele - 157.239

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Probírka plodů broskvoně, 18.5.2018
Pokud jste sázela loni na JAŘE a jsou v dobré kondici, bez obav dva kusy na jeden stromek nechejte. Snad Vás alespoň jeden plod potěší. SPCH
U slivoně Blue free praská kůra, 17.5.2018
Ano, pes není zvěř-možná je to dokonce fena-foto 3.
Zlý rast stromu po výsadbe, vyradiť? ešte ponechať?, 16.5.2018
...anebo zarostlý úvazek-zaškrcená?
Co je to, 15.5.2018
Asi střevlíci-spíš ku prospěchu. SPCH
Co to na těch rajčatech je?, 14.5.2018
A nejsou to mravenci?
Obzrate slivky - bez listov, 8.5.2018
Záložních, náhradních, spících, lidským zrakem zkraje téměř neviditelných. Jestli je tam u Vás sucho, tak doráňané stromky vydatně zavlažte.  SPCH
Brokolice - choroba nebo škůdce?, 8.5.2018
Než listy zhouževnatěly, tak si z nich ukousl nějaký dřepčík. 
Choroba či škůdce?, 8.5.2018
Zemina je suchá a hladná?
Mravenci v jahodách a ostatních záhonech, 8.5.2018
Prášek do pečiva důkladně promíchejte s moučkovým cukrem v poměru 1na 1. 
Kroucení listů malin, 8.5.2018
Asi si pod nimi dávají dostaveníčko tuneláři-krtci. Obšlápnout a důkladně pozalívat. SPCH
Postreky, 8.5.2018
Lepidlem sekundovým! Ne, ne-neobyčejně obyčejnou vodou.
Odstranění tažné větve roubu, 7.5.2018
Můžete pokrátit nebo i odříznout celou-pokud se Vám nehodí do dlouhodobé kompozice. Já bych spíš měl obavu z vylomení roubovanců-ty letošní vichry... SPCH
Prasklina ořešáku, 7.5.2018
Jako téměř vždy musím s SfK souhlasit-a nečiní mi to žádný problém. Je ale několik důvodů pro vyplnění dutiny-setkal jsem se několikrát s lidmi napadenými bodavým hmyzem, který si v tichosti zbudoval hnízdo v ořešákové dutině. Také tomu, než se někdo... celý příspěvek >
Co mi to požírá třešničku?, 5.5.2018
Pokud není k nalezení? Tak tam žádná prostě není. Už se zkrátka zakuklila, nebo ptáku posloužila coby částka chutné krmě-tak to chodí taky u mě. SPCH
Co to je?, 4.5.2018
Kalanchoe-kolopejka? SPCH
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika