Příspěvky uživatele - 84.53

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zostava Vari do 25 tis. Kč, 1.1.2016 Obsahuje fotku
Vdaka za radu takze u tejto 317-ky stačí jedna prevodovka, kde sa dá prehodit rotavátor, alebo kolesá s oracím pluhom,+dalsie doplnky?
Koľko ovocných stromov na danú plochu?, 1.1.2016
Vychadza to tak na 2 rady po 4-5 stromkov. Hrušky potrebujete 2 pre opelenie /Konferencia+Wiliamsova-môže byť aj červená pre spestrenie/. Slivky by bolo tiez vhodnejšie pre opelenie 2 Hanita+Katinka ale predpokladam, ze v blískosti má niekto určite... celý příspěvek >
Zostava Vari do 25 tis. Kč, 1.1.2016
Nedoberam, len som v tom uplny lajik, takze pasivny kultivator je v podstate rotavator s nozmi, to sa mi moc nepozdava, ale budis. Ale vdaka uz mam v tom trochu jasnejsie, teda ak je to tak :)
chcel by som to hlavne na orbu a na rotavátor, mozno na sadenie zemiakov, prípadne doprava. Takze ktoru prevodovku na orbu a rotavátor ked 317 písete na orbu a 316 na rotavátor?
Dakujem pekne za odpoved.Takze by som sa mal zamerat na prevodovku 316,317 a k tomu nejaky motor.Dost sa predavaju motory jikov 133cm3, ktoré uz maju ale cosi za sebou, tak mam z toho obavy, ked je rok výroby 1988 a pod.to uz sa mi zdá dost staré.A... celý příspěvek >
Dobry den. Chcel by som kupit nejaku zostavu pravdepodobne od Vari na obhospodarovanie cca 500m2 role. Chcel by som kúpiť novä motorovú jednotku, niečo lacnejšie cca 500euro + spojku a ostatné doplnky by som chcel zohnať na bazáry. Alebo by ste mi... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika