Příspěvky uživatele - 196.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Strupovitost broskvoní, 2.7.2015
V minulém roce jsem si koupil jedno balení pomerančového oleje (na název si už nevzpomínám, ale psalo se tady o něm). Myslím, že stál kolem 70 Kč a byl určený na 10 litrů postřiku. Jelikož jsem žádný účinek nezaznamenal, tak jsem ho dále již... celý příspěvek >
Nejaromatictejsi odruda, 2.7.2015
A nemáte něco jiného? Pinkcot by měl dozrávat později.
Sylred, 2.7.2015
Díky fotkám pana Milana Fialy si můžeme dobře prohlédnout plody odůdy meruňky Sylred. Docela mě zaujal poměrně výrazný šev rozdělující obě poloviny plodu. Je docela možné, že mně šoupli místo Sylredu Leskoru a řekli si, že to pán stejně nepozná.... celý příspěvek >
Meruňka Veselka, 2.7.2015 Obsahuje fotku
Jaké máte zkušenosti s touto odrůdou veseľské marhuľky? Prozatím málo kvete i plodí. V současné době jsou plody samozřejmě ještě zelené, i když podíl červené barvy stoupá. Bude to dobrá náhrada za celočervené odrůdy a to i v chuti?
Redwin, Amsdenova, Primissima Delbard, 2.7.2015 Obsahuje fotku
Další zralé plody Primissimy Delbard měly už pecky řádně vyvinuté a i když je jejich odlučitelnost špatná, plody jsem doslova vypil. Pro mě pochoutka. Pan Miloš Vysloužil sice v minulosti suše konstatoval, že těch pár dnů oproti Redwinu nestojí... celý příspěvek >
Nejranější odrůdy meruněk, 2.7.2015 Obsahuje fotku
Pro mě je zatím překvapením roku Aurora z Droždína (Early Blush from Drozdin). Musel jsem jí sice po odkvětu křísit z moniliového úžehu, ovšem díky obávané chemii se to povedlo a podařilo se u ní zastavit i další šíření suché skvrnitosti.... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 6.4.2015
Zde máte tabulky hned na začátku vlákna.
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 6.4.2015
Jirko, Pavle, musíme "vydržať. Za týden už hlásí "hice". Aby se nám po tomhle "chládečku" s ostrým severním větrem ještě nestýskalo, až si budeme utírat pot z čela a vzpomínat, jak bylo před týdnem příjemně. Protože a prostě "nie... celý příspěvek >
Vlaška končí, 6.4.2015
Vlašku je možno sehnat například zde - Ovocné a okrasné školky Jaroměř. Je třeba si nejdříve telefonicky ověřit, jestli ji mají. Stromky posílají i poštou.
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 6.4.2015
Jak jste dnes dopadli? V Pce ledový povlak na vodě byl, takže mráz na rozdíl od včerejška přece jen zabral. A jak na Židlochovicku? Pavle máš nějaké meruňky, nebo jen švestkomeruňky?  Ty kvetou stejně jako asijské slivoně? Mám Dapple z Ostrohu,... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 6.4.2015
Taky jsem je v pátek přetáhl Syllitem. Ale jen díky počasí. Pokud by ta zima a vlhkost nepřišla, zůstal bych u jednoho postřiku Championem.
Vlaška končí, 5.4.2015 Obsahuje fotku
Tam, kde neřádí šarka je možné doporučit odrůdu s názvem VLAŠKA. Připojuji dnešní fotky pupenů vystupujících z typicky vypouklých patek z Vlašky ve Žďárských vrších v nadmořské výšce 600 m. Strom zde šarkou netrpí, proto bych ho... celý příspěvek >
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 5.4.2015
To jste nás, pane Václave upozornil pozdě. Už se stalo. Ještě k tomu ZATO. Když bych počítal nejsilnější koncentraci na agromanuálu a to na 200 litrů postřiku, tedy 0,15 kg na 200 l, což je 150 g na 200 l, 75g na 100 l, 37,5 g na 50 l, 18.75 g na 25... celý příspěvek >
To je ta koncentrace na strupovitost, tak nevím. Na agromanuálu jsou na úžeh u Zata uvedena úplně jiná čísla, pokud jsem tomu dobře porozuměl. Ale osobně se mně vyšší koncentraci dávat stejně nechce.
Pane Kuky, jakou koncetraci ZATA jste použil proti moniliovému úžehu na meruňkách? Koncentrace jako na strupovitost je asi slabá, ne? Uveďte prosím přesné ředění, kolik gramů na kolik litrů.
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika