Příspěvky uživatele - 196.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 8.8.2015
Ne zrovna málo předčasně zralých plodů na Hanitě přikládám za vinu šarce. Tyto předčasně zralé plody mají ovšem tradičně více než výbornou chuť, kterou prozatím žádná pološvestka podle mě nepřekonala. To znamená - silně švestkově... celý příspěvek >
Toptaste, 8.8.2015 Obsahuje fotku
Ano, i tento rok je úroda Toptastů vysoká, a kdo říkal, že na myrobalánu tolik neplodí, tak opak je pravdou. Jak se teď v tomhle "palermu" hluboce kořenící myrobalán hodí, panečku. Protože místo 24°C - 28°C tady máme 34°C - 38°C, takže... celý příspěvek >
Dozravani broskvoni v nasich koncinach, 8.8.2015
Já mám dojem, že u nás hraje velkou roli doba kvetení a protože bylo letos kvetení v normálu, tak dobu zrání plodů neuspíší ani dlouhotrvající vedra.
Royalvee, 4.8.2015
Pěkný kousky, Jirko. Chuť znám, takže se mně sbíhají sliny. Tady na Vysočině v 600 m. broskve nikdo nepěstuje. Letos by určitě nějaké výsledky byly i zde. Asi se budu innspirovat panem PP a píchnu sem nějakou tu Favoritu. Zvlášťě, když tyhle "tropy"... celý příspěvek >
Slivoň neznámá?, 4.8.2015
Ten "stara nemecka sásrak" je vyfocen i zde v tomto vlákně s názvem - Slivoň neznámá? Pravda je, že tady jsou plody zase kulatější, tak nevím.
Jak si stojí rané švestky?, 4.8.2015
Já bych řekl, že se tyto plody Vašim Malvazinkám vůbec nepodobají, pane Mikeši. Myslím těm ve vlákně Malvazinka. Zrání je zvláštní. Některé plody jsou zralé a některé ještě zelené (600 m.)
Jak si stojí rané švestky?, 3.8.2015
Plody jsou tak střední. Není Malvazinka kulatější? Chuť je příjemně nasládlá, u méně zralých plodů říznější.
Jak si stojí rané švestky?, 3.8.2015 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Nerad obtěžuji, ale mám opět dotaz na tuto sudetoněmeckou raně dozrávající slivoň. Jak vidno, tak i sem již dorazila šarka. Myslím podle zvláštního vybarvování jednoho plodu, které se velmi podobá vybarvování JUBILEA napadeného taktéž.... celý příspěvek >
Letní jablka dozrávají, 3.8.2015 Obsahuje fotku
Určete prosím laskavě letní odrůdu jabloně. Nadmořská výška 600 m., Jablka jsou pravděpodobně již teď zralá. Strom je starý přibližně 20 let.
Myrobalán versus špendlík a mirabelka, 3.8.2015
Takže na fotkách v předposledním příspěvku tohoto vlákna jsou mirabelky nebo myrobalány?
Royal Glory a spol, 3.8.2015
Myslím, že by se nikdo nezlobil, kdyby Rosťa přidal i nějaké ty fotky. Těšil jsem se na jeho Springtime, kde plody hrály určitě zářivějšími barvami, než ty moje zastíněné.
Spring Crest, 3.8.2015
Měl jsem hned na poprvé chutné broskve, takže jsem s ním spokojen. Můžu poradit, odkud si ho nechat poslat se zárukou pravosti. 
Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 2.8.2015 Obsahuje fotku
Nevím, proč pan Vysloužil zmiňuje Michaelu, ale nikoliv FM3. Určitě si to zaslouží. Nebo snad někde zklamala? Co se týče Harbingeru, tak začínám pochybovat, že falešná Dixired je Harbinger. Hlavně podle tvaru plodů.
Broskvoň Harrow Beauty, 2.8.2015 Obsahuje fotku
Harnas byl opět poněkud "prázdnější". Odrůdou to asi nebude.
Malvazinka, 2.8.2015
Lákavé plody, pane Mikeši. Hned bych si jeden dal.
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika