Příspěvky uživatele - 196.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Úroda meruněk 2016, 19.7.2016 Obsahuje fotku
Přesto, že je KIOTO pro pana Milana Fialu asi již "stará, předpotopní" odrůda, pro frýdeckomísteckého Jirku chuťově nezajímavá a pro pana rosti&slava meruňka vhodná tak leda do "květináče", její vzhled je stále hodně lákavý. Aby stromek trochu... celý příspěvek >
Goldrich meruňka, 19.7.2016 Obsahuje fotku
A opět nám dozrává velice vzhledná, fotogenická, krásně oranžová, GOLDRICH - meruňka. Je to u nás doma jednoznačně nejoblíbenější odrůda a to u všech členů rodiny, pro svoji velikost a kvalitu.
Bergarouge, 19.7.2016 Obsahuje fotku
Tak, jestli si chce na meruňkách někdo opravdu hodně pochutnat, určitě ho nezklame tato meruňka s názvem Bergarouge. Má sladce lahodně aromatickou chuť, přesně v duchu těch nejlepších novějších zahraničních odrůd.
Legolda, 19.7.2016 Obsahuje fotku
Na stromku zakoupeném jako LEGOLDA opět dozrály nějaké plody. Chuťově je to takový "lednický" průměr.
Karola, 19.7.2016 Obsahuje fotku
Ne, letos jsem spokojen nebyl. A opět silná hniloba plodů.
Nejranější odrůdy slivoní, 19.7.2016 Obsahuje fotku
Tak, vážení přátelé, jak jste byli spokojeni s kvalitou velmi raných švestek? Nejaromatičtější bude pravděpodobně JUNA, která má dobře našlápnuto. I přes příliš mnohoho plodů (vše kolem 10 g), to bylo znát. Velice dobrý dojem udělaly i RUTH... celý příspěvek >
Bergeval, 13.7.2016
Bergarouge mně prozatím na GF-677 neroste. Má asi tři plody, ale jsou také nějaké malé. Bude to chtít stromek vyměnit. Možná to chtělo udělat to samé, co jsi udělal, Jirko, Ty, že sis ze "Spomyšle" nechal poslat se Shamade i Bergarouge. Na "Spomyšl"... celý příspěvek >
Springtime, 13.7.2016
Aha, tak to na tom budete všichni tři podobně, protože jste ze stejné oblasti.
Denisa, 13.7.2016
Ano, Jana. A Jana a Jizera jedno jest. Pozná někdo rozdíl? Dicolor má jako jedna z mála těch novějších kříženců originální chuť. Spíše nasládlá, mírně specificky aromatická, jen málo navinulá. Později se navinulost ztrácí úplně a chuť... celý příspěvek >
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 13.7.2016
Dobře, takže jsme všichni použili Acrobat. Jen doufám, že při koncentraci 10g na 3 litry nebude chemický zápach z plodů cítit ještě dlouho po uplynutí OL, jako tomu bylo u koncentrace silnější a to, 10g na 1,5 litru. Mám raději Ortivu.
Springtime, 13.7.2016
A co Váš Springtime, pánové Jirko z Frýdku, Rostislave Krulikovský a rosti&slave?
Denisa, 13.7.2016
Z těch novodobých českých kříženců se povedly Dicolor, Erika, Bohemica a tak možná dva až tři, jinak ty ostatní jsou spíše do počtu. Škoda, že pan Miloš Vysloužil nedokáže v jeho poloze ocenit lahodné plody odrůdy Generál Leclerk. To je... celý příspěvek >
Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 13.7.2016
Pozná někdo podle plodů tuto odrůdu (viz.předchozí příspěvek)? Je to Harbinger? Bude někdo tak laskav a nafotí trochu více plody Harbingeru? Stromek jsem měl od pana Housky ze Žehušic u Čáslavi. Mám ho asi čtrnáct let. Podle pana Housky je to... celý příspěvek >
Valor, 13.7.2016 Obsahuje fotku
Valor je neúnavný dříč, co se týče plodnosti. Listy působí dekorativně, i když to na té fotce vůbec nevynikne.
Termín postřiku proti obaleči švestkovému, 13.7.2016
Paní, vemte Calypsem švestky i jabka "z jedný vody na čisto", jak se říká. Lépe řečeno najednou. Já jsem to udělal v sobotu. Takový Stanley, Valor nebo Toptaste to pro velké množství plodů nepotřebují, ale plody napadené obalečem hnijí a hniloba... celý příspěvek >
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika