Příspěvky uživatele - 248.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Činske kvety, 30.12.2014
První a poslední neznám, ostatní jsou i u nás...   Lída
Jak hnojit rostliny v kůře, 30.12.2014
ps - na jaře to vždy pocukruji Cereritem a je to!     
Jak hnojit rostliny v kůře, 30.12.2014
Kupte si Kristalon na jehličnany a roztokem zalejte. Proteče to skrz kůrový mulč i případnou textilii... Nebo hnojte postřikem. Jinak já osobně jsem z prvního záhonu s keři po třech letech textilii i zbylý kůrový mulč odstranila, nechtělo se mi... celý příspěvek >
Kde koupím kvalitní růže na kolínsku?, 30.12.2014 Obsahuje fotku
Pěkná! Jinak tady bylo dříve uváděno, že kvalitní sazenice a velký výběr mají Pelcovi a p.Šíp. Vlastní zkušenost s nimi nemám. Nějaké růže jsem objednávala v Kunraticích (sazanice pěkné, ale byly tam zaměněné některé odrůdy), pěkně mi rostly dříve... celý příspěvek >
Hrušeň - stará odrůda, 29.12.2014 Obsahuje fotku
Podívejte se na netu na stránky fotek starých odrůd buď na "prodejstromku" (odtamtud je přiložená fotka) nebo "staréodrudy"...Snad to stihnete přečíst, než to vymažou, ony se odkazy na obchody nesmí dávat .    Lída
Kde koupím kvalitní růže na kolínsku?, 29.12.2014
Napište, jakou výšku může dorůst, jak velký chcete květ (velkokvětá, mnohokvětá, sadová), příp.jakou barvu nejlépe. Jinak žádná růže není plně rezistentní k černé skvrnitosti a padlí, jsou jen více- čí méně- náchylné. Sama bych pro efekt asi... celý příspěvek >
Kde koupím kvalitní růže na kolínsku?, 29.12.2014
Nařízkovat ji můžete zkusit pod sklenici - při kvetení v červnu uříznout dokvétající květ se 4mi listy, spodek poprášit stimulátorem (používám běžný AS-1) a zasadit do polostínu - 2 listy do země, dva listy nad zem, semeník květu ponechat, zalít,... celý příspěvek >
Kde koupím kvalitní růže na kolínsku?, 28.12.2014
Zdravím, dlouho jste tady nebyla. Co takhle školky Hruška?           Lída
Přežije řízek pod sklenicí?, 28.12.2014
Také mám řízky pod sklenicí (4l), nikdy s nimi nic zvláštního nedělám, vláhu si natáhnou z okolí. Většinou se mi chytne tak 3/4 z celkového počtu.   Lída
Jak zabít rychle a účinně králíka, 26.12.2014
Řekla bych, že to dělají kvůli vůni králičího masa a tomu, že je sladší, asi to tím trochu omezí (jako tím mlékem, i když asi ne tolik). Ale já mám králíka ráda takového, jaký je. Ten máčený pak musí být jako "křehčené" kuřecí řízky = hmota bez... celý příspěvek >
Zavislost rychlosti tleni kompostu na velikosti haldy a poloze v halde, 25.12.2014
Doporučovala bych občas přihodit trochu zeminy (dodá bakterie potřebné k rozkladu).         Lída
Jak zabít rychle a účinně králíka, 25.12.2014
Králičí maso se ve vodě rozhodně nemáčí. Spíš by možná šlo (pokud někdo nemá rád chuť králičího masa) naložit do kyselého mléka jako zvěřina nebo opláchnout vodou s octem. ps - my jsme laplíky a králičí předek používali na guláš ... celý příspěvek >
Trus na zahradě, 23.12.2014
Také si to myslím - žížalky... Je vlhko... Na zahradě mi to také dělají.  Lída
Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 22.12.2014
Ta "úžasná" úroda - ono záleží na tom, s čím se ta "úžasnost" porovnává . Dříve 2 jahody, pak 4 - a hnedle je dvojnásobná úroda !    Lída
Popínavé stále zelené rastliny, 19.12.2014
Brslen fortuneův. Už jsem ho na garáži viděla a vypadalo to bezvadně. Je nenáročný, listy celoročně, navíc panašované.              Lída
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika