Příspěvky uživatele - 32.134

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
100 oktanový benzín do pily a křovináku, 29.12.2015
Pouze jsem psal svou zkušenost se 100 oktany ve dvoutaktu v profi zatahu...
Lej si tam co chceš... ja jen pisu moji zkusenost a nerikam ze jsem nejchytrejsi člověk na svete. Třeba si tam lej ethanol ten má kolem 120, do moji pilky už nic.. Nemyslíš si, ze kdyby to bylo pro ty dvoutakty dobry, tak to tam výrobce napíše... A... celý příspěvek >
Já mluvím jen z vlastní zkušenosti a do svoji pily bych si to už proste nenalil ani kdyby mi ho dávali zadarmo, nemam na to kupovat si každých 14 dni pilu a návyky 😊... Ted dělam s husqvarnou 372 xp a v servisu HQ jsem se na to extra ptal a... celý příspěvek >
100 oktanový benzín do pily a křovináku, 28.12.2015
Ahoj, Pracuji 15 let v lese jako profesionální dřevorubec.. Cca 6 let na zpět jsem si zakoupil stihl ms 361.. Bez problemu dělala půl roku 5 dni v týdnu prumerne 5-6 nadrzi denně... porom jsem se rozhodl po diskusi s kamarádem ktery tvrdil ze Verva... celý příspěvek >
Poškozený kmen jabloně, 16.2.2015
Dobrý den prosím vás, chtěl sem se zeptat, jestli je možné natírat strom na podzim i jinou bílou barvou než vapenným mlékem .. např. Primalex , zajímá mě jestli se stromek nemuže třeba otravit díky Michal.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika