|
Příspěvky uživatele - 8.109
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ptačí mladě vypadlé z hnízda, 29.12.2015 Ptáci nemají čich? Dobrý vtip |  | Založení švestkového sadu - vhodné odrůdy pro destilaci?, 16.12.2015 Rád se podělím. Velmi dobré výsledky mám s Hamanovou, jen trochu inklinuje k monilioze, ale to se dá chemicky ošetřít, záleží na průběhu léta. Dále není špatná čačanská lepotica, i když je někdy trošku bez chuti. Dále se mi i celkem daří vlaška, ale... celý příspěvek > |  |
|  | Založení švestkového sadu - vhodné odrůdy pro destilaci?, 16.12.2015 Zdravím Milane!
mám sad také na JIhlavsku, 520 m.n.m, můžu vám předat nějaké zkušenosti, slivoně pěstuji cca 15 let a nějaké zkušenosti snad už mám :)
zdraví Honza, honza.je@centrum.cz
|  | Olše lepkavá, 13.12.2015 Dobrý den! Olši je třeba určitě hránit, ani ne tak proti okusu, ale proto, že srnec si oni rád otlouká na jaře svoje parůžky. Na menší plochu stačí kolem zatloouct čtyři plaňky, větší bych oplotil. Honza |  |
|
|
|