|
Příspěvky uživatele - 109.108
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hnojení česneku, 26.3.2010 Česnek krásně roste po podzimní výsadbě.Mám hnojit nebo ne a když ano, tak čím? |  | Oleandr do volné půdy, 4.3.2010 Prosím o radu.Mám oleandr několik let, zatím pěstovaný v nádobě.Ale nyní je již velký a přsazení je třeba.Ještě větší nádobu bych neunesla, proto se chci zeptat, zda je možné a vhodné přesazení do zahrady.Pokud ano, jaké mám vybrat stanoviště.Děkuji... celý příspěvek > |  |
|  | Muškáty vzpřímené, co teď?, 8.2.2010 Mám loňské muškáty, které zimují při tep.10oC.Mají dlouhé výhonky.Kdy a jak a co s nimi???Dají se oddělit od mateční a zasadit-ujmou se teď?A co se starými v truhlíku???Prosím poraďte, nerada bych je vyhodila.Markéta. |  | Hortenzie, 23.11.2009 Mám 2 roky velkokvětou hortenzii, ale je pořád maličká a nekvete.Jak pěstovat, aby to byl velký a kvetoucí keř? |  | Pepino, 5.11.2009 Jak se má vaše pepíno, sklízíte jak o život, nebo není moc úspěchů?Keříčky vám už spinkají? |  | Zežloutlé listy na Pepínu gold, 14.10.2009 Pepíno jsem přestěhovala domů, ale teď žloutnou listy, většina.Je to normální?Konce větviček jsou sice zelené, ale spodky jsou komplet žluté. |  | Jak ostříhat malinovník, 11.10.2009 Píše se to tu stále dokola.Na podzim vystříhat jen ty uschlé a na jaře všechny zkrátit k očku, které je živé.Jinak to je plevel, rostou si jak chtějí, žádná velká věda. |  | Ako strihat maliny, 11.10.2009 Ta výška malin je snad trochu přehnaná, ale když to píšete... Já je na podzim zkracuju jen trochu, vystříhám uschlé a na jaře zkrátím všechny až k pupenům, konce někdy v zimě zaschnou.Ale celkovou výšku mam nejvýše 2 m. |  | Pepíno Gold - co teď?, 2.10.2009 Je už dost zima, co děláte s pepínem???Pomalu venku zraje, ale už neroste. |  | Zralé pepíno gold, 15.9.2009 Máte již někdo zralé pepíno a jak vypadá?Nerada bych utrhla nezralé.Děkuji za odpověďi.M. |  |
|  | Zahradní ibišek - světlé listy, 23.8.2009 Mám několik ibišků, ale nelíbí se mi barva listů, jsou světle zelené, jinak rostou a kvetou.Co může být příčina.P.S.Jsou na celodenním slunci. |  | Lilie - přesazení, 23.8.2009 Mám lilie na jednom místě 3 roky a nyní cibulky vylézají na povrch.Můžu je vyndat ze země a opět zasadit?Děkuji za radu. |  | Stromkový červený rybíz, 17.8.2009 Jak zmladit 4letý stromek rybízu? |  | Pepino Gold - jak vám pokračuje?, 17.8.2009 Jsem zvědavá, jak se daří vašemu pepínu.Mě stále žloutnou spodní listy, za chvíli budou rostliny holé.Žádný škůdce není vidět.Michala. |  | Kolik maliníku a stále stejná borůvka, 11.8.2009 Já mám borůvky 3 roky, mají plody, ale jak jiní píší o metrových keřích, mě tak nerostou.Zeminu, ale spíš hrabanku mají a vláhy i hnojení dost.Asi to je i jinými faktory.A co se týká malin-pozor.Jsou to potvory, rostou si jak chtějí, hlavně tam, kde... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|