Příspěvky uživatele - 109.108

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poraďte brožuru o pěstování ovoce, 4.11.2011
Prosím znalé, jakou knížku bych si měla koupit, abych se dostatečně vzdělala hlavně o jabloních a broskvích.Myslím tím rady kdy a čím hnojit, postřiky a ochrana před nemocemi.Jsem laik a nechci se vždy ptát, pro někoho, na blbosti.Děkuji za... celý příspěvek >
Pěstování zázvoru, 18.10.2011
Dle rady v Rweceptáři jsem v zimě zasadila kouzsek zázvoru.Opravdu začal rúst-2 dlouhé olistěné výhony.V současné době vyrašily 3 puky s květy.Dlouhé listy jsou už ošklivé, ale co ty květy?Kdy se dá zázvor vyndat z květináče?
Kotlovitá koruna u jabloně, 18.10.2011
Prosím o radu.Mám 4leté jabloně a chtěla bych kotlovitou korunku.Mám uříznout celý terminál, nebo kde.Spodní patro větví je krásně rozrostlé a chci stromky nízké, široké.Takže terminál pryč celý až k větvení nebo výš?Spodní větvě jsou 5 silných a s... celý příspěvek >
Podnož Mer u meruňky, 17.10.2011
Prosím, co to znamená a je to dobrá podnož pro leskoru?
Meruňka Leskora, 17.10.2011
Koupila jsem meruňku Leskoru, podnož-Mer.Co mohu očekávat od této odrůdy?Jsme z hradecka.M.
Pěstování hortenzie, 11.9.2011
Měla by to být velkokvětá s velkými listy.Název neznám.Děkuji.
Převislé muškáty v Rakousku, 10.9.2011
Po návštěvě Rakouska.Solná jezera jsem v šoku, mají nádherné bohaté převisy, které u nás není nikde vidět.Co s nimi asi dělají, neví někdo jak postupovat, aby i u nás byly takto bohaté???
Pěstování hortenzie, 10.9.2011
Prosím o radu, kdy mohu přesadit malou hortenzii.Na současném místě se jí nedaří, je již 3.rok, ale je malá a nekvete.Děkuji za radu.Markéta.
Neznámá choroba rajčat?, 22.7.2011
Ať chcete nebo ne, myslím,že to je počátek plísně.Já ji mám už i na plodech, které jsou telené, ale už napadené.Letos z rajčat asi nic nebude.Je to škoda, protože kupovanéá se domácím nevyrovnají.
Cosi mi žere listy, 2.7.2011
Mám prožrané listy, aktuálně cynie, ale žádnou potvoru nenacházím.Kdo to ví, odpoví.Děkuji.M.
Zasychající nové výhonky na mladé švestce, 27.6.2011
Moc prosím o radu.Mám švestku, zasazenou na podzim.Ještě ani nekvetla, ale měla se čile k světu.Je to nedávno, nové výhonky začaly na koncích zasychat, lístky se nevyvíjí.Co mám udělat, aby se stromek zachoval a hezky obrazil???Děkuji za... celý příspěvek >
Mravenci, mravenci a zase mravenci, 28.4.2011
Tak to vypadá na mojí zahradě.Hlavně se usídlili v zeleninových záhoncích a ničí špenát-zřejmě kořínky -a vgypadá to, že z něho nic nebude.Co dělat při takové invazi?Kdyby byli v trávníku nebo mezi dlažbou asi bych to ani neřešila, ale zeleniny je mi... celý příspěvek >
Problém s meruňkou, 24.4.2011
Šestiletá meruňka Velkopavlovická má tři větve odkvetlé a začíná olišťovat.Ostatní větve kvetly ojediněle lístky se otevírají jen v malém počtu. Je mezi nimi markantní rozdíl.Co to je?Markéta.
Okurky nakládačky, 13.1.2011
Prosím zkušené pěstitele o radu, která okurka na nakládání je výnosná, chutná a odolná proti chorobám.Jsem z okolí Holicka.Okurky pěstuji na záhoně-doposud Charlotte, ale úroda nic moc.Děkuji.
Čím pomohu čtyřletým ovocným stromům?, 3.11.2010
Opět dotaz neznalce.Mám na zahradě 4 jabloně,2 polovišně,1 meruňku a 1 švestku.Prosím o návod, co musím pro stromky udělat, kromě výživy a řezu, aby plodily zdravé ovoce.Vím, že se píše leccos, ale prosím odborníka o stručný návod, co je třeba nyní a... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika