|
Příspěvky uživatele - 109.108
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poraďte brožuru o pěstování ovoce, 4.11.2011 Prosím znalé, jakou knížku bych si měla koupit, abych se dostatečně vzdělala hlavně o jabloních a broskvích.Myslím tím rady kdy a čím hnojit, postřiky a ochrana před nemocemi.Jsem laik a nechci se vždy ptát, pro někoho, na blbosti.Děkuji za... celý příspěvek > |  | Pěstování zázvoru, 18.10.2011 Dle rady v Rweceptáři jsem v zimě zasadila kouzsek zázvoru.Opravdu začal rúst-2 dlouhé olistěné výhony.V současné době vyrašily 3 puky s květy.Dlouhé listy jsou už ošklivé, ale co ty květy?Kdy se dá zázvor vyndat z květináče? |  |
|  | Kotlovitá koruna u jabloně, 18.10.2011 Prosím o radu.Mám 4leté jabloně a chtěla bych kotlovitou korunku.Mám uříznout celý terminál, nebo kde.Spodní patro větví je krásně rozrostlé a chci stromky nízké, široké.Takže terminál pryč celý až k větvení nebo výš?Spodní větvě jsou 5 silných a s... celý příspěvek > |  | Podnož Mer u meruňky, 17.10.2011 Prosím, co to znamená a je to dobrá podnož pro leskoru? |  | Meruňka Leskora, 17.10.2011 Koupila jsem meruňku Leskoru, podnož-Mer.Co mohu očekávat od této odrůdy?Jsme z hradecka.M. |  | Pěstování hortenzie, 11.9.2011 Měla by to být velkokvětá s velkými listy.Název neznám.Děkuji. |  | Převislé muškáty v Rakousku, 10.9.2011 Po návštěvě Rakouska.Solná jezera jsem v šoku, mají nádherné bohaté převisy, které u nás není nikde vidět.Co s nimi asi dělají, neví někdo jak postupovat, aby i u nás byly takto bohaté??? |  | Pěstování hortenzie, 10.9.2011 Prosím o radu, kdy mohu přesadit malou hortenzii.Na současném místě se jí nedaří, je již 3.rok, ale je malá a nekvete.Děkuji za radu.Markéta. |  | Neznámá choroba rajčat?, 22.7.2011 Ať chcete nebo ne, myslím,že to je počátek plísně.Já ji mám už i na plodech, které jsou telené, ale už napadené.Letos z rajčat asi nic nebude.Je to škoda, protože kupovanéá se domácím nevyrovnají. |  | Cosi mi žere listy, 2.7.2011 Mám prožrané listy, aktuálně cynie, ale žádnou potvoru nenacházím.Kdo to ví, odpoví.Děkuji.M. |  |
|  | Zasychající nové výhonky na mladé švestce, 27.6.2011 Moc prosím o radu.Mám švestku, zasazenou na podzim.Ještě ani nekvetla, ale měla se čile k světu.Je to nedávno, nové výhonky začaly na koncích zasychat, lístky se nevyvíjí.Co mám udělat, aby se stromek zachoval a hezky obrazil???Děkuji za... celý příspěvek > |  | Mravenci, mravenci a zase mravenci, 28.4.2011 Tak to vypadá na mojí zahradě.Hlavně se usídlili v zeleninových záhoncích a ničí špenát-zřejmě kořínky -a vgypadá to, že z něho nic nebude.Co dělat při takové invazi?Kdyby byli v trávníku nebo mezi dlažbou asi bych to ani neřešila, ale zeleniny je mi... celý příspěvek > |  | Problém s meruňkou, 24.4.2011 Šestiletá meruňka Velkopavlovická má tři větve odkvetlé a začíná olišťovat.Ostatní větve kvetly ojediněle lístky se otevírají jen v malém počtu. Je mezi nimi markantní rozdíl.Co to je?Markéta. |  | Okurky nakládačky, 13.1.2011 Prosím zkušené pěstitele o radu, která okurka na nakládání je výnosná, chutná a odolná proti chorobám.Jsem z okolí Holicka.Okurky pěstuji na záhoně-doposud Charlotte, ale úroda nic moc.Děkuji. |  | Čím pomohu čtyřletým ovocným stromům?, 3.11.2010 Opět dotaz neznalce.Mám na zahradě 4 jabloně,2 polovišně,1 meruňku a 1 švestku.Prosím o návod, co musím pro stromky udělat, kromě výživy a řezu, aby plodily zdravé ovoce.Vím, že se píše leccos, ale prosím odborníka o stručný návod, co je třeba nyní a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|