Příspěvky uživatele - 84.120

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Broskvova ryngle, 2.12.2012
...na obrázku je podľa mňa Althanka
Plumcot Melitopolski, 2.12.2012
Rád by som Melitopoľskú(vrúble sa mi neujali, čo som zohnal) alebo Obilnuju...
Třešeň a meruňka na stejném stromě, 2.12.2012
čo sa týka afinity... na hrušku Nitra som navrúbľoval 2 ázijské hrušky - Chojuro v pohode, tá druhá, priznám, že odrodu neviem, ale plody guľovité, vžlté, vôňa a chuť nič moc... po 3rokoch plodenia odumrela... tak teraz som skúsil do ázijskej č.2,... celý příspěvek >
Můžu zastřihnout cuketu?, 9.7.2012
to máte zrejme nejakú tekvicu... cukety sú podľa mňa kríčkovité
Vrúbľovanie - višňa, 9.7.2012
Ďakujem, ja chcem využiť, čo mi narástlo na záhrade... odporúčate mi letné vrúbľovanie alebo predjarné? aj s prihliadnutím k súčasným príšerným teplotám...
Vrúbľovanie - višňa, 8.7.2012
Môžem na planú čerešňu (vyrastená z kôstky normálnej ušľachtilej čerešne) navrúbľovať višňu? Resp. Chcel by som na jeden konárik višňu, na druhý čerešňu.
Nemocna cuketka?, 30.5.2012
hovorí sa tomu, že listy sú panašované
Rajcata - tak nam asi zmrzly - jak vytridit?, 15.5.2012
Ja predpoveď sledujem, lenže v priebehu jedného dňa ju dosť radikálne menia... zo štvrtka na piatok hlásia u nás iba +2stupne... a to môže byť kľudne aj -1stupeň...Naopka, keď hlásili prízemné mrazíky, bolo +5stupňov... ja by som normálne zaviedol... celý příspěvek >
Čočkofazle - jde přesadit?, 14.5.2012
a čo to vlastne je... čočkofazole...šošovicofazuľa?...ešte som také nepočul
Vrúble pod mikroténom, 29.4.2012
skondenzuje, ale iba to málo, čo sa odparí zo stromu...
Tak dáte je už ven?, 27.4.2012
Presne to isté! Plus asi 20 priesad mi odišlo... časť, ktorá je v substráte (podzemná) zhnedla, odumrela... a nemám pocit, že by som ich prepolieval... ani u tých, ktoré žijú nedošlo k riadnemu rozvoju korenového systému... v podstate zostáva hlavný... celý příspěvek >
Vrúble pod mikroténom, 26.4.2012
Dávam na vrúble mikroténové sáčky, dovnútra trocha zvlhčené vodou, aby mi vrúble nevysychali... tie, ktoré som vrúbľoval v marci, už pekne rozvíjajú lístky, čo samozrejme ešte nie je 100% záruka, že sa ujmú... z minulého roka štepené vrúble mi tento... celý příspěvek >
Tak dáte je už ven?, 25.4.2012
Držím vám palce... moje vlastné priesady sú akési malé, zastavili sa v raste... neviem prečo... žeby substrát?Sú presadené do zmesi 2diely substrát+1diel hliny... od zajtra ešte len idem otužovať... ale v piatok kúpim zo 5 Tornád na tržnici a v... celý příspěvek >
Hrušně, 24.4.2012
Dekanku má môj krstný zasadenú, nejako ma neoslnila... podľa atlasu sa mi páči Astra a Jizera... Moje deti milujú hrušky, žiaľ, v decembri mám z hľadiska skladovateľnosti už len ázijské Chojuro... a od február len hruškový kompót... Navrúbľoval som... celý příspěvek >
Kedlubny - přímý výsev x sadba, 24.4.2012
kúpené na tržnici od Maďarov sú predpestované v skleníku/foliovníku, ale -2-3 by vydržať mali...
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika