|
Příspěvky uživatele - 84.120
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Broskvova ryngle, 2.12.2012 ...na obrázku je podľa mňa Althanka
|  | Plumcot Melitopolski, 2.12.2012 Rád by som Melitopoľskú(vrúble sa mi neujali, čo som zohnal) alebo Obilnuju... |  |
|  | Třešeň a meruňka na stejném stromě, 2.12.2012 čo sa týka afinity... na hrušku Nitra som navrúbľoval 2 ázijské hrušky - Chojuro v pohode, tá druhá, priznám, že odrodu neviem, ale plody guľovité, vžlté, vôňa a chuť nič moc... po 3rokoch plodenia odumrela... tak teraz som skúsil do ázijskej č.2,... celý příspěvek > |  | Můžu zastřihnout cuketu?, 9.7.2012 to máte zrejme nejakú tekvicu... cukety sú podľa mňa kríčkovité |  | Vrúbľovanie - višňa, 9.7.2012 Ďakujem, ja chcem využiť, čo mi narástlo na záhrade... odporúčate mi letné vrúbľovanie alebo predjarné? aj s prihliadnutím k súčasným príšerným teplotám... |  | Vrúbľovanie - višňa, 8.7.2012 Môžem na planú čerešňu (vyrastená z kôstky normálnej ušľachtilej čerešne) navrúbľovať višňu? Resp. Chcel by som na jeden konárik višňu, na druhý čerešňu.
|  | Nemocna cuketka?, 30.5.2012 hovorí sa tomu, že listy sú panašované |  | Rajcata - tak nam asi zmrzly - jak vytridit?, 15.5.2012 Ja predpoveď sledujem, lenže v priebehu jedného dňa ju dosť radikálne menia... zo štvrtka na piatok hlásia u nás iba +2stupne... a to môže byť kľudne aj -1stupeň...Naopka, keď hlásili prízemné mrazíky, bolo +5stupňov... ja by som normálne zaviedol... celý příspěvek > |  | Čočkofazle - jde přesadit?, 14.5.2012 a čo to vlastne je... čočkofazole...šošovicofazuľa?...ešte som také nepočul |  | Vrúble pod mikroténom, 29.4.2012 skondenzuje, ale iba to málo, čo sa odparí zo stromu... |  |
|  | Tak dáte je už ven?, 27.4.2012 Presne to isté! Plus asi 20 priesad mi odišlo... časť, ktorá je v substráte (podzemná) zhnedla, odumrela... a nemám pocit, že by som ich prepolieval... ani u tých, ktoré žijú nedošlo k riadnemu rozvoju korenového systému... v podstate zostáva hlavný... celý příspěvek > |  | Vrúble pod mikroténom, 26.4.2012 Dávam na vrúble mikroténové sáčky, dovnútra trocha zvlhčené vodou, aby mi vrúble nevysychali... tie, ktoré som vrúbľoval v marci, už pekne rozvíjajú lístky, čo samozrejme ešte nie je 100% záruka, že sa ujmú... z minulého roka štepené vrúble mi tento... celý příspěvek > |  | Tak dáte je už ven?, 25.4.2012 Držím vám palce... moje vlastné priesady sú akési malé, zastavili sa v raste... neviem prečo... žeby substrát?Sú presadené do zmesi 2diely substrát+1diel hliny... od zajtra ešte len idem otužovať... ale v piatok kúpim zo 5 Tornád na tržnici a v... celý příspěvek > |  | Hrušně, 24.4.2012 Dekanku má môj krstný zasadenú, nejako ma neoslnila... podľa atlasu sa mi páči Astra a Jizera... Moje deti milujú hrušky, žiaľ, v decembri mám z hľadiska skladovateľnosti už len ázijské Chojuro... a od február len hruškový kompót... Navrúbľoval som... celý příspěvek > |  | Kedlubny - přímý výsev x sadba, 24.4.2012 kúpené na tržnici od Maďarov sú predpestované v skleníku/foliovníku, ale -2-3 by vydržať mali... |  |
 |
|
|
|